566 recepten met aardbei
Voor 4 personen: 250 g bosvruchten (diepvries) 2 sinaasappelen 1 eetl. honing instantsausbinder roomijs naar keuze 4 ijscoupes in koekPers de 2 sinaasappelen. Breng het sinaasappelsap aan de kook met 1 eetl. honing. Voeg de diepgevroren bosvru... bekijk recept »
8 cl graanjenever 8 cl aardbeienlikeur 16 cl sinaasappelsap 1/2 sinaasappel 2 aardbeien 50 gr suikerMet de bereiding start u best een paar uur vooraf Meng de graanjenever met de aardbeienlikeur en het sinaasappelsap Houd dit fris in de koelkast (voor... bekijk recept »
voor 8 stuks: 8 pannenkoekjes, 750 g fruit (bv. appel, aardbei, kiwi, mandarijn, ananas, banaan, druiven, mango, meloen), citroensap, poedersuiker, 8 vierkante stukken (vetvrij) papier, 8 lage limonadebekers of glazen.Verwarm de pannenkoekjes in de ... bekijk recept »
Het is een taart met zachte cakebodem en gevuld met al dan niet vers fruit voor het deeg: 150 gr zelfrijzende bloem 150 gr fijne kristalsuiker 150 gr boter 3 gewone eieren voor de afwerking: vanillepudding fruit naar keuze taartvorm met een uitsparin... bekijk recept »
6 eigelen 1/4 l room 8 lepels suiker 2 bakjes aardbeien 9 gelatineblaadjes 2 borrels Elixir d 'Anvers 6 eiwitten 2 cl suikerKlop de eigelen met de suiker op tot een vaste massa. Week de gelatineblaadjes in koud water. Smelt ze vervolgens in een bodem... bekijk recept »
6 eigelen 1/4 l room 8 lepels suiker 2 bakjes aardbeien 9 gelatineblaadjes 2 borrels Elixir d 'Anvers 6 eiwitten 2 cl suikerKlop de eigelen met de suiker op tot een vaste massa. Week de gelatineblaadjes in koud water. Smelt ze vervolgens in een bodem... bekijk recept »
2 1/2 theel. (1 pakje) gelatinepoeder 4 eetl. melk 5 dl. slagroom 60 gr.suiker 1/2 stokje vanille 1 klein reepje citroenschil 500 gr. gemengde zachte vruchten als bramen, plakjes aardbei, blauwe bessen en frambozen, in elke gewenste combinatieSprenke... bekijk recept »
Voor 8 personen: 500 ml magere melk, 50 gr vanillepoeder, kunstmatig zoetmiddel: 3 el hittebestendig poeder 250 gr magere yoghurt, 250 gr magere witte kaas.Bereid de vanillepudding volgens de richtlijnen op de verpakking. Meng de pudding met de yoghu... bekijk recept »
1/2 kg kleine aardbeien, 4 el cr?me de framboise (frambozenlikeur), schilferijs, 1 fles Petite Liquorelle (champagnelikeur, 20 cl.), 1 fles champagne demi-sec (80 cl.), enkele muntblaadjes- Spoel de aardbeien en haal de steeltjes eraf. Snijd ze doorm... bekijk recept »
- gelatineblaadjes +/- 10 à 15 gr - aardbeien 500 gr - room (om slagroom te maken) 400 cl - magere platte kaas 500 gr - vanillesuiker 5 kleine zakjesAardbeien mixen. De gelatineblaadjes weken in koud water gedurende 5 minuten. Aardbeimix ondertussen ... bekijk recept »