327 recepten met bramen
250 g bramen (diepvries, ontdooid) 4 eieren 1 limoen (schoongeboend) 25 g suiker 50 g witte basterdsuiker 2 el poedersuiker 150 g blauwe bessen 7½ g munt1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de bramen in een bolzeef en l... bekijk recept »
125 g bosbessen 125 g bramen 50 g witte basterdsuiker 1 tl citroensap 4 eieren 1 snufje zout 5 druppels rumaroma 100 g suiker 10 g maïzena 1 bekertje crème fraîche (125ml) 4 el poedersuiker 4 takjes munt 1 mixer 4 lage ... bekijk recept »
1 vanillestokje 500 ml slagroom 4 eetlepels kristalsuiker 4 blaadjes witte gelatine 250 g aardbeien 1 bakje frambozen (150 g) 1 bakje bramen (150 g) 1 bakje blauwe bessen (150 g)1. Vanillestokje in lengte opensnijden en m... bekijk recept »
300 g knolselderij (in blokjes) 4 kruimige aardappels (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde tijm 100 g koude boter (in blokjes) 2 sjalotten (gesnipperd) 1 pot wildfond (380 ml) 150 ml rode wijn 3 eetlepels bramenjam... bekijk recept »
250 g mascarpone (zachte roomkaas) 50 g witte basterdsuiker 175 ml vers sap appel-peer-framboos 12 lange vingers 150 g bramen (bakje) 150 g blauwe bessen (bakje) 125 ml slagroom 1 el cacaopoeder1. Klop de mascarpone met d... bekijk recept »
2 plakjes bladerdeeg 1 eiwit (M) 1 vanillestokje 1 bekertje crème fraîche (à 125 g) 200 g volle Franse kwark 2 el poedersuiker 150 g bramen1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor tot... bekijk recept »
1 zakje veldsla (75 g) 1 doosje bramen (150 g) 1 perzik 50 g walnoten (ongezouten) 100 g belegen kaas (pittig (stuk)) 4 eetlepels balsamicodressing (fles a 250 ml)1. Veldsla over vier borden verdelen. Bramen wassen.... bekijk recept »
100 ml slagroom 15 g suiker 500 g aardbeien 1 el citroensap 75 g frambozen 50 g bramen 50 g blauwe bessen 4 blaadjes verse muntPureer 400 g aardbeien met 50 g suiker, 50 ml water en 1 el citroensap met de staafmixer of in de blender. Zet de soep 30 ... bekijk recept »
300 ml vers sap (bosvruchten/bramen/zwarte bessen (fles 500 ml)) ijsblokjes 4 takjes munt 32 frambozen 32 el witte rum (fles 0.7 liter, slijter) 400 ml mineraalwater (licht sprankelend)1. Verdeel het bosvruchtensap over de gl... bekijk recept »
150 g blauwe bessen 150 g bramen 4 bollen vanille- of aardbeienroomijs 200 ml melkPureer de helft van het fruit met 2 bollen ijs en 100 ml melk in een maatbeker met de staafmixer of in de blender tot een romig geheel. Schenk het mengsel in 2 hoge gla... bekijk recept »