327 recepten met bramen
250 gram schoongemaakt zacht fruit (zoals aardbeienbramenperzikenabrikozenmango, papaja of een mengsel ervan) 1 eetlepel citroensap 2? dl slagroom 80 gram witte basterdsuiker 2 eetlepels Cointreau Eventueel nog: handje gehakte noten handje verkruimel... bekijk recept »
450-500 g gemengde zwarte bessenbramenframbozenaalbessen (of gebruik makkelijk diepvries bosvruchten)30 ml water150 g suikergesneden witbrood (genoeg om een kom mee te beleggen en een deksel mee te maken) Doe het water met de suiker in een pan en bre... bekijk recept »
6 peren(in plakjes)1 tl vanillesuiker60 gram boter100 gram suiker1 ei175 gram mascarpone2 el bloem. Verwarm de oven voor tot 180 graden. Leg de peren in een ovenschaal. Strooi de vanillesuiker erover. Roer de boter en suiker totdat het een lichte mas... bekijk recept »
200 gram aardbeien, of frambozenbessoorten of bramen, of een mix hiervan, 2? dl. magere yoghurt, 11,5 ml. vloeibare zoetstof, sap vvan een ? citroen. Doe alle ingredienten in een blender en meng alles goed door elkaar. Indien u een ijsmachine heeft v... bekijk recept »
500 gr bosvruchten,bv:frambozen,aalbessen,bosbessen,bramen en aardbeien 20 gr suiker 1 lp maizena 2 lp amandelschaafsel 1 dl slankroom 0,5 lp vanillesuiker Zoek de vruchten goed uit,was alleen bessen en aardbeien indien nodig en laat ze dan op keuke... bekijk recept »
-300 g bloem -1 th lepel bakpoeder -1 ei -4 eetlepels melk -1 th lepel kaneel -geraspte schil 1/2 citroen -150 g boter en 150 g suiker en 150 g gemalen amandelen -boter om in te vetten VOOR DE VULLING: -3/4 potje bramen of frambozenjam -sap 1/2 citro... bekijk recept »
? 2 kleine meloenen ? 150 gr aalbessen ? 150 gr bosbessen ? 150 gr bramen ? 5 el bessenlikeur of creme de cassis. ? 4 eiwitten ? 100 gr poedersuiker ? 2 el geschaafde amandelen ? Verwarm de grille. ? > Zet de meloenen op een bakplaat, schep er een ei... bekijk recept »
Voor het deeg boter voor invetten 125 g bloem mespunt Bakpoeder 2 eieren 2 eetlepels heet water 120 g kristalsuiker 1 zakje Vanillesuiker Voor de vulling ? liter slagroom 35 g witte chocolade (reep) 1 zakje Klop-Fix eventueel vers fruit v... bekijk recept »
4 peren 250 gr. braam 1 el. creme de cassis 4 takjes munt 1 sch. water Suiker De peren rondom schillen, maar niet doorsnijden, en het steeltje eraan laten. Met citroensap besprenkelen tegen verkleuren en in de opzetpan van de stoompan zetten en ... bekijk recept »
1 varkensrollade naturel (ca 750 g)2 eetlepels olijfolie1/2 eetlepel Pepper 4 Seasons (Epifine)100 ml droge Vermouth100 ml vers sinaasappelsap100 g koude roomboter200 g rood fruit (bv. frambozen en bramen) Verwarm de oven voor op 200 graden. Besmeer ... bekijk recept »