1000 recepten met citroen
250 gram suiker500 ml water150 ml. Citroen of limoensap Hulpmiddelen Diepvries/keukenmachine Hulpmiddelen - Diepvries/keukenmachine Bereidingswijze Kook de suiker 5 minuten in het water tot hij opgelost is. Laat afkoelen en roer het citroen of limoe... bekijk recept »
10 gram verse basilicum - 1,5 dl citroensap - 1,5 dl water - 2 dl witte wijn - 225 gram suiker -1/2 eiwit Bereidingswijze Maak van water en suiker een suikerstroop. Laat deze afkoelen. Was de basilicum en hak ze heel fijn. Meng het gezeefde citroensa... bekijk recept »
3 citroenen (als ze heel sappig zijn kan je met 2 ook uit de voeten) 1 dl citroen of citroen cactus limonade siroop 2 eiwitten 2 dl mousserende witte wijnbv Sekt (droger) of Appelcider (zoeter) Bereidingswijze Citroenen uitpersentotdat je 1 dl cit... bekijk recept »
4 rijpe perziken1 citroen1 beker citroen-sorbetijs (500 ml)250 ml sojamelk. Hulpmiddelen Staafmixer of keukenmachine. Hulpmiddelen - Staafmixer of keukenmachine. Bereidingswijze Perziken schillenhalverenpitten verwijderen en vruchtvlees in stukjes s... bekijk recept »
1/2 dl mineraalwater zonder koolzuur 1 el citroensap 200 g suiker 1 ei 1/4 l champagne brut 4 blaadjes munt Met bolletjestang in 4 glazen bolletje sorbetijs scheppen. Garneren met muntblaadjes. bekijk recept »
Frisse citroen. Voor 4 glazen. Verwarm 150 gram suiker met 1 ? dl water en 3 dl citroensap tot de suiker is opgelost. Voeg 1 eetlepel geraspte citroenschil toe en laat het mengsel afkoelen. Zeef het en laat het in de diepvriezer in circa 6 uur bevrie... bekijk recept »
PortVruchtensap 1 druif wassen doormidden snijden (pitjes eruit) en door de poedersuiker rollen. De rand van een mooi glas insmeren met citroensap en in een schoteltje met gekleurd suiker dopen. 1 bolletje citroenijs (zelf gemaakt of gekocht, wel zon... bekijk recept »
Champagne Samenstelling Voor 4 glazen: 150 gr suiker1 1/2 dl water3 dl citroensap1 el geraspte citroenschil Champagne Bereidingswijze Verwarm de citroensap met de suiker en de geraspte schil. Laten afkoelen. Mengsel zevenin ijslaatje schenen en in di... bekijk recept »
250 gram water 250 gram suiker sap van 1 1/2 citroen dun gesneden reepjes van de citroen schil 5 dl joghurt Hulpmiddelen Ijsmachine Hulpmiddelen - Ijsmachine Bereidingswijze Snij de schil van 1 1/2 citroen er af met een dunschiller en snij de s... bekijk recept »
4 mooie zeebarbelen het sap van een citroen Provencaalse kruiden en basilicum Olijfolie zoutpeper Bereidingswijze Meng de Provencaalse kruiden en het gehakte basilicum in de olijfolie en het citroensap. Keep het vel van de zeebarbelen in aan de b... bekijk recept »