1000 recepten met citroen
1. schil van 1 citroen. 2. schil van 1 sinaasappel. 3. vruchtvlees van _ sinaasappel. 4. 3 gedroogde citroenmelisseblaadjes. 5. fruitazijn. (1 liter). Je borstelt eerst de citroen en de sinaasappel goed schoon. Daarna snijd je de citroen- en sinaasap... bekijk recept »
4 grote aardappelen - ¼ cup geraspte parmezaanse kaas - 3 eetlepels fijngehakte peterselie - ½ theelepel paprika - ¼ theelepel zout - ¼ cup olijfolie - 1 eetlepel citroensap - 2 theelepels citroenrasp Boen de aardappelen schoo... bekijk recept »
1kg kalfswangwat laurierblaadjesvers gemalen peperzout125 gr. boter1000 ml. kalfsfond2 middelgrote preieneen halve citroenolijfolie en balsamico-azijnen eventueel 200 gr rijst. De preien wassen, in stukken van ca. 5 centimer snijden en dan in de leng... bekijk recept »
100 gr. boter of margarine 200 gr. café noir koekjes(verkade) 8 blaadjes witte gelatine 2 dl. slagroom 2 eetlepels suiker 500 gr. citroenkwark( Almhof) 3 eetlepels citroensap vruchten (perzikaardbeikiwinaar eigen smaak) 1/4 liter geklopte en g... bekijk recept »
1/2 theelepel kaneelpoeder mespunt komijnpoeder 1 teen knoflookgeperst sap van 1/2 citroen 1,5 eetlepel olijfolie zoutpeper 175 gram kipfiletin dikke lange repen 300 gram voorgekookte aardappelpartjes uit de koeling 1 theelepel rozemarijnnaa... bekijk recept »
1/2 theelepel kaneelpoeder mespunt komijnpoeder 1 teen knoflookgeperst sap van 1/2 citroen 1 1/2 eetlepel olijfolie zoutpeper 175 gram kipfiletin dikke lange repen gesneden 300 gram voorgekookte aardappelpartjes 1 theelepel rozemarijnnaaldjes 1/2 cit... bekijk recept »
1 tl olijfolie 1 uitje in dunne ringen 1 geperste teen knoflook 125 gr. kipfiletzonder velin blokjes 1 dessertlepel geraspte citroenschil 5-6 baby-maiskolfjesdiagonaal in stukjes 100 gr peultjes 1 el citroensap 1 snuf komijn Verhit de olijfolie en vo... bekijk recept »
500g kipfilet1l kippenbouillon(van tablet of uit pot)6 lente/bosuitjes2 teentjes knoflook1 eetlepel gehakte tijm(vers of diepvries)of 1 theelepel gedroogd1 groene paprika1 vleestomaat1 eetlepel olijfoliezout1 citroen. Verhit de olijfolie en roerbak h... bekijk recept »
300 gram ontpitte groene olijven 2 teentjes knoflook 5 el fijngehakte peterselie het sap en geraspte schil van 1 citroen 6 tl olijfolie Zout en peper Voorbereiding Pel de knoflookteentjes en snijd ze in flinterdunne plakjes. Bereidingswijze Meng... bekijk recept »
Voor 3 ? 6 pers.: - 3 eetlepels olijfolie - 740 gr. mager lamsvleeszonder been in blokjes van 2 1/2 cm - 1 uifijngesnipperd - 3 teentjes knoflookgekneusd - 1 eetlepel paprikapoeder - 3 eetlepels peterseliefijngehakt - 3 eetlepels vers citroensap - pe... bekijk recept »