1000 recepten met citroen
1 theel dieetmargarine 1 theel bloem 1 theel gehakte augurkjes of kappertjes 1 theel citroensap 1/4 theel worcestershire-saus 150 gr tongfilet Verwarm de oven voor 225 gr C (gasovenstand 8). Vermeng de eerste 5 ingredienten. Bestrijk de tongfilet met... bekijk recept »
1 theel dieetmargarine 1 theel bloem 1 theel gehakte augurkjes of kappertjes 1 theel citroensap 1/4 theel worcestershire-saus 150 gr tongfilet Verwarm de oven voor 225 gr C (gasovenstand 8). Vermeng de eerste 5 ingredienten. Bestrijk de tongfilet met... bekijk recept »
500 ml kippenbouillon 180 g maïsgriesmeel 4 grote kalfsoesters (dunne plakken zonder; bot) bloem, om te bestuiven 2 theelepels olijfolie 20 g zachte margarine uit een kuipje 80 ml droge witte wijn schil van 1 citroen 3 eetlepels citroensap 150 g tu... bekijk recept »
20 gm zalmkaviaar, grote korrel 4 schijfjes citroen, dun gesneden 2 sprieten bieslook, fijngesneden Schik de citroenschijven op een schaal. Leg op elk schijfje een lepel kaviaar. Garneer ieder schijfje met een paar snippers bieslook. Koud serveren al... bekijk recept »
400 gm ah penne rigate (pasta, zaka 500; g) 1 citroen 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. zoo g; ) 60 gm boter 2 eetlepel(s) olijfolie 2 bakjes wortelrauwkost (a150 g, ah) 1 versgemalen peper 4 takjes selderij Bereiden: Penne koken volgens gebruiksaanwijzi... bekijk recept »
1 theel dieetmargarine 1 theel bloem 1 theel gehakte augurkjes of kappertjes 1 theel citroensap 1/4 theel worcestershire-saus 150 gr tongfilet Verwarm de oven voor 225 gr C (gasovenstand 8). Vermeng de eerste 5 ingredienten. Bestrijk de tongfilet met... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet (150 g elk) 1 citroen 1/4 liter droge witte wijn 2 visbouillontabletten 4 eetlepel(s) crème fraîche 1 eetlepel(s) suiker 1 allesbinder 4 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 1 zout 1 peper Bereidingswijze: Pers de citroen uit. Breng... bekijk recept »
1 lamsbout van ca. 1 kg 1 eetlepel(s) boter 500 gm aardappelen 1 zout en vers gemalen peper 250 ml kippebouillon van een tablet 1 broodkruim van 5 sneetjes bruinbro; od zonder korst 100 gm zachte boter 3 teentjes knoflook 4 eetlepel(s) gehakte peters... bekijk recept »
1 grote kip 1/2 citroen in dunne plakken sap van 1/2 citroen 2 1/2 el fijngesneden verse dragon 2 teentjes knoflook, geperst 1 el olijfolie 3 dl droge witte wijn zout, peper 10 gram boter Maak een kruidenboter van de knoflook, 2 el dragon, zout en p... bekijk recept »
2 dl. Citroensap 1/2 ltr. Bulgaarse Yoghurt 350 gr. Poedersuiker 22 gr. Gelatine 7 Eiwitten 1/4 ltr. Slagroom Citroensap aan de kook brengen en hier de gelatine in oplossen Af laten koelen tot het lauw is Slagroom met de helft van de poedersuiker to... bekijk recept »