Recepten met druiven

952 recepten met druiven

Druiven

Druiven

Knapperige quinoa ontbijtsalade

100 g quinoa 0,5 komkommer 100 g pitloze witte druiven 0,2 tl kaneelpoeder 275 g mozzarella orecchiette (schelpvormige mozzerella, of 2 bolletjes mozzeralla in stukjes) 6 el acacia honing 2 afsluitbare bakjes1. Kook de quinoa volgens de aanwijz... bekijk recept »

Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas

4 vellen filodeeg (diepvries) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 schaaltjes paddenstoelen seizoensmelange ((a 150 g), in stukjes) 16 rode druiven (gehalveerd) ½ pakje witte kaasblokjes ((a 200 g),... bekijk recept »

Dorade met spinazie “beignets”

1  witte ui olijfolie 1  rode paprika 1  mandarijn 100 ml droge witte wijn 100 ml visbouillon 150 ml slagroom 75 g koude roomboter ’s Middags voorbereidenPaprika-beurre blancPel en snipper de ui en fruit de ui in o... bekijk recept »

IJs met fruit en vruchtensap

300 g pitloze druiven 1 groene appel (Granny Smith) 125 ml slagroom 1 eetlepel (fijne tafel)suiker ½ limoen (geperst) 100 ml appelsap 250 ml vanilleijs 4 choco-koekrolletjes1. Snijd de druiven doormidden. Was de appel en ... bekijk recept »

Gemarmerde druivencake

200 g roomboter (op kamertemperatuur) 200 g suiker 4 eieren (losgeklopt) 200 g zelfrijzend bakmeel 200 g pitloze (rode druiven (bak a 500 g)) 50 g cacao 1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop de boter met de suiker luchtig... bekijk recept »

Eendenborst met gebakken druiven

250 g pitloze druiven 4 eendenborstfilets (ca. 600 g) zout (versgemalen) peper 20 g boter of margarine ½ theelepel vanillesuiker 3 eetlepels rode port1. Druiven wassen, van tros nemen en droogdeppen met keukenpapier. In vel van ... bekijk recept »

Gebakken griesmeelpunten met druivensalsa

400 ml melk 1 eetlepel vloeibare honing 50 g griesmeel 250 g pitloze witte druiven (gewassen) 4 gewelde abrikozen (in dunne reepjes) 3 eetlepels gembersiroop 4 eetlepels bloem 4 eetlepels olie1. In pan melk met honing aan de k... bekijk recept »

Brie met tijmhoning en druiven

3 el vloeibare honing 2 takjes tijm 25 g hazelnoten ((zakje 75 g), grofgehakt) 200 g brie 200 g pitloze witte druiven (bak 500 g)1. Verwarm de oven voor op 250 °C. Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje. ... bekijk recept »

Slaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix

200 g jonge spinazieblaadjes 500 g druiven, witte en blauwe gemengd 2 pakjes roquefort 6 eetlepels olijfolie 125 g studentenhaver 3 eetlepels witte wijnazijn 125 g zure room of natuuryoghurt 1 teentje look peper en zout1. Was de druiven en halveer ze... bekijk recept »

Marshmallow-fruitfondue met mascarpone

½ pak zomerfruit (of bosvruchtenmix (diepvries, a 300 g)) 1 zak marshmallows (285 g) 125 g mascarpone (of 125 ml crème fraîche) 2 eetlepels citroensap (of fruitlikeur bijv. crème de cassis (slijter))1. Fruit volgens gebruiks... bekijk recept »

Pagina 14 van 96