952 recepten met druiven
stukje oude kaaspuntje briestukje gorgonzolaklein trosje blauwe en witte druiven2 sneetjes donker roggebrood6 sneetjes notenbrood12 watercrackertjes. Neem de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur komen. Verdeel de kaas... bekijk recept »
Stukje oude kaas(ca. 125 g) puntje brie(ca. 125g) stukje gorgonzola(ca. 125g) kleine trosjes blauwe en witte druiven 2 sneetjes donker roggebrood 6 sneetjes notenbrood 12 watercrackertjes (Premium) Neem de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast, zo... bekijk recept »
1 el appelstroop1 el rode port? el balsamicoazijn1 el walnotenolie1 blikje druiven op siroop12 halve walnoten200 gram pittige harde kaas naar keuze Kaas ontdoen van korst en in repen snijden. Repen over 4 borden verdelen, druiven en walnoten erom hee... bekijk recept »
Pitabroodjes 1 cm dikke schijven chevre-kaas honing trosje witte druiven Snijd (bruine, van de natuurvoedingswinkel) pitabroodjes en 1 cm dikke schijven chevre-kaas in kwarten. Bestrijk de broodjes van binnen met honing en leg in elk broodje een p... bekijk recept »
Geitenkaas(wit)brooddruivenwalnotenijsberg slahoning Neem 2 plakjes geitenkaas 1cm dik. Druk met een uitsteker 2 rondjes uit een witte boterham (zelfde maat als de kaas) en leg de kaasjes erop. Zet onder de grill, (LET OP!)als de kaas bruin gaat verk... bekijk recept »
1/2 dl witte wijn 4 lepels tijmhoning zout peper 1 plak geitenkaas 1 groot uitgestoken rondje roggebrood halve druiven zonder pit Maak een dressing door wijn en honing in een pannetje in te koken en op smaak te brengen met zout en peper. Zorg ervoor... bekijk recept »
8 gedroogde pruimen zonder pit - 1 dl droge rode wijn - 1 theelepel vloeibare honing - snufje kanaalpoeder - 12 witte druiven - 2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg - 1 eierdooier - 50 gram Danablue - 1 eetlepel koffieroom - 1 1/2 theelepel olie o... bekijk recept »
1 kleine krop eikenbladsla 1 rode in ringen gesneden ui 150 gram gerookte kipfilet 100 gram witte druiven 100 gram blauwe druiven 150 gram in blokjes gesneden geitenkaas 50 gram grog gehakte walnoten. VOOR DE DRESSING:4 eetlepels olijfolie - 2... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g witte druiven, gewassen 400 g kabeljauwfilet (eventueel diepvries), ontdooid versgemalen peper, zout 30 g boter 1 dl halfdroge witte wijn 1 zakje peperroomsaus (Knorr)Neem 4 kleine trosjes druiven en houd ze apart. Halveer de r... bekijk recept »
Voor 2 personen:250 gr. tauge2 rijpe bananen gepeld en in plakjes gesneden1 kopje blauwe druiven gehalveerd[color=blue:a03023d30f]voor de dressing:[/color:a03023d30f]1 bekertje zure room1-2 eetl. sojasaus zoutSpoel de tauge even af in een vergiet en ... bekijk recept »