952 recepten met druiven
1 bakje monchou zacht en luchtig(200; gr) 100 gm witte basterd suiker 1 eetlepels marasquin(flesje van baukje) 1 kant en klare taartbodem (200 g la; dy cake) 1 bak ah pitloze druiven a 500 gr monchou vermengen met basterd suiker en marasquin. mengsel... bekijk recept »
1 appel 150 gm pruimen 50 gm druiven 1/2 citroen 1 vloeibare zoetstof 1 beker magerevruchtenyoghurt (150 g; r) 1 knäckebröd Snijd de appel, pruimen en druiven doormidden, verwijder pitten en klokhuis, snijd ze in kleine blokjes en vermeng ze met het ... bekijk recept »
8 stoofperen 2 dl dubbeldrank scheutje bessen-druiven sap 2 dl rode wijn 1 pijpje kaneel 2 eetlepels suiker 2 theelepels allesbinder 2 takjes verse muntSchil de stoofperen maar laat de steeltjes er aan Stoof de peren met het druiven-bessensap, wijn, ... bekijk recept »
1 kg witte druiven 5 el vlierbessensiroop 1 el maanzaad Was de druiven, halveer ze en pers er het sap uit Schep 1 eetlepel vlierbessensiroop op een bordje en doe het maanzaad op een ander bordje Druk de rand van de glazen achtereenvolgens in de siro... bekijk recept »
4 kwartels 1 ciabattabrood 4 stronken witloof 500 g druiven gehalveerd en ontpit 1 dl rode wijn 10 cl porto 30 g suiker 5 dl gevogeltejus 1 sjalot enkele druppels xeresazijn peper en zout nootmuskaat 1 klontje Solo 1 scheutje olijfolie 1. Verwij... bekijk recept »
60 g gepelde walnoten 1,5 el olijfolie klein trosje druiven (pitloos) 1 kleine appel 1 kleine ui 1 kropje eikenbladsla 1 tl notenolie 2 of 4 sneetjes muesli- of rozijnenbrood 150 g verse geitenkaas 2 takjes tijm of 1 tl gedroogde 2 tl honing zout ca.... bekijk recept »
1 krop eikenbladsla 300 gr. oeterzwammenen champigons 3 sjalotjes 2 eetl. olie 200 gr. geitenkaas 200 gr druiven 12 zwarte olijven 2 eetl. peterselie Dressing 5 eetl olijfloie 2 eetl. citroensap 1 eetl. honing zout en peper. Bereidingswijze Was de sl... bekijk recept »
2 blaadjes witte gelatine 1 camembertkaasje (250 g) 2 dl slagroom zout (versgemalen) witte peper 1 sinaasappel 1 eetlepel boter of margarine 50 g suiker 2 dl rode port 100 g blauwe druiven olie om in te vetten timbaaltjes zesteur25 minuten voorbereid... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 sjalot 100 g kleine blauwe druiven 4 stengels bleekselder 0.5 bos peterselie 250 g varkensfiletlapjes zout, peper 2 eetlepels bloem vloeibare margarine 1 zakje champignonsaus aluminiumfoliePel en snipper de sjalot. Was de druiven. ... bekijk recept »
50 gram koude boter of margarine+ klontje extra voor het invetten 4 vellen diepvries-fillodeeg 2 handperen citroensap 200 gram pitloze witte druiven 1 grote sinaasappel 2 eetlepels bloemenhoning 3 eetlepels sinaasappellikeur (of sinaasappelsap) ver... bekijk recept »