952 recepten met druiven
voor 8 stuks: 8 pannenkoekjes, 750 g fruit (bv. appel, aardbei, kiwi, mandarijn, ananas, banaan, druiven, mango, meloen), citroensap, poedersuiker, 8 vierkante stukken (vetvrij) papier, 8 lage limonadebekers of glazen.Verwarm de pannenkoekjes in de ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 grote parelhoen 2 blikjes muskaatdruiven 1/2 fles rode porto 1 tot 2 dl room 30 g vetstof peper van de molen zwarte peper en zoutDe parelhoen in vier mooie delen verdelen. Laat vervolgens de vetstof smelten en laat de stukken vlees... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 parelhoentjes 1/2 l Sherry dry 1 appelsienschil nootmuskaat cayennepeper 100 gr muskaatdruiven boter bloem 1/2 kg aardappelenEen parelhoentje is een luxe vol heerlijke hoedanigheden. Snijd ze rauw in 8 stukken, hetzij iedere 1/2 in... bekijk recept »
1 banaan, blikje ananas, blikje mandarijn, blike bramen, potje kersen zonder pit, trosje blauwe en trosje witte druiven, eventueel blokjes galia/ suiker meloen en blokjes watermeloen, 1/4 l slagroom 4 eetl suiker, flinke scheut baileys- alles laten u... bekijk recept »
400 g vers fruit als blauwe bessen of bosbessen, stukjes meloen, stukjes mango, doormidden gesneden witte druiven, plakjes banaan, plakjes kiwi enzovoorts citroen- of limoensap 1 eetlepel poedersuiker 1 eetlepels cointreau 2 eetlepels sinaasappelsap ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g kipfilet 200 g spekblokjes +/- 300 g mandarijntjes op siroop +/- 200 g ananas op siroop +/- 400 g witte druiven op siroop +/- 100 g blauwe rozijnen 2 bananen 2 zakjes rijst (bij voorkeur wilde rijst, meerkleurig) 1/2 glas zoete... bekijk recept »
2.5 dl. visbouillon 2.5 dl. wijn, witte 8 tongfilet (vis) 75 gr. boter, koude Peper Zout- Breng de bouillon samen met de witte wijn tegen de kook aan en pocheer hierin de tongfilets gedurende enkele minuten. Haal de filets uit het kookvocht en houd z... bekijk recept »
Voor 2 personen: Thaise pandanrijst, 2 uien, olijfolie, 1 bosuitje, 1 teentje knoflook, 2 kipfilet, witte peper, zout, 1 bakje creme fraîche, 1 potje currysaus.Snij de uien klein en bak ze in de olijfolie tot ze glazig zijn. Voeg het bosuitje en de k... bekijk recept »
Thaise marinade:2 el kerriepoeder3 el ketjap manis2 el suikervarkenslapjesThaise salade:halve komkommer in dunne plakjes6 cherrytomaten gehalveerd10 pitloze druiven, gehalveerd1 teentje knoflook, uitgeperst1 tl suiker1 tl citroensapzout naar smaak1 m... bekijk recept »
2 cavaillon-meloenen400 g rauwe ham8 el portohandvol groene druiven1. Halveer de meloenen en verwijder de zaadjes. Snij ze in plakjes en snij het vruchtvlees voor 3/4 van de schil. Prik tussen ieder plakje meloen en de schil een druif met een cocktai... bekijk recept »