1000 recepten met frambozen
150 g witte chocolade 2 dozen slagroomsoesjes ((diepvries, a 16 stuks), ondooid) 1 doosje frambozen1. Breek de chocolade in kleine stukjes. Doe ze in een kom en laat ze afgedekt in de magnetron in 1 minuut (bij 650 W) smelten. Neem de kom ui... bekijk recept »
4 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 100 g suiker 500 ml slagroom (stijfgeslagen) 500 g frambozen ((diepvries), bevroren) 1 vanillestokje 1 bak aardbeien ((250 g), in grove stukken) 2 el wodka (slijter... bekijk recept »
30 g amandelschaafsel 1 limoen 400 ml slagroom 75 g suiker 2 passievruchten 6 meringues 125 g frambozen 4 el poedersuiker1. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud het op een bord. 2. Boen de limoen schoon, rasp ... bekijk recept »
8 blaadjes witte gelatine 1 vanillestokje 125 ml slagroom 75 g basterdsuiker 500 g volle kwark 1 bakje frambozen (125 g) 2 citroenen (geperst)1. Gelatine 5 min. in koud water weken. Vanillestokje opensnijden en met mes merg erui... bekijk recept »
bloemsuiker een snuifje zout 3 eieren op kampertemperatuur 500 g fruit naar keuze (perziken, nectarines, abrikozen, kersen, pruimen, frambozen, braambessen, rode bessen) 200 g griessuiker 5 cl karnemelk 200 g zachte boter 200 g zelfrijzende bloem1. V... bekijk recept »
40 g custard (pak 400 g) 130 g suiker 750 ml volle melk 140 g amandelschaafsel ( 2 el extra voor garnering) 60 g bloem (gezeefd) 100 g poedersuiker ( 2 el extra voor garnering) 8 eieren (gesplitst (eigeel wordt ni... bekijk recept »
200 gr bloem (en voor te bestuiven) 90 gr boter 90 gr suiker 1 ei Snufje zout Boter om in te vettenVerwarm de oven op 180 graden. Meng de suiker, het ei en een snufje zout en klop met een garde goed door. Doe beetje bij beetje de bloem er bij en me... bekijk recept »
200 g brioche (zoet brood, 500 g) 50 ml rodebessensap 50 ml marsala (zoete italiaanse wijn) 100 g frambozen 100 g rode bessen 200 ml slagroomvla 1 chocoladeschrijfstift1. Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glaz... bekijk recept »
0.5 citroen 2 eiwitten 75 g fijne tafelsuiker 140 g geraspte kokos ’s Middags voorbereidenKokosmeringueVerwarm de oven voor op 95 °C.Bekleed een bakplaat (zonder opstaande rand) met een bakmat of bakpapier. Ontvet een glaz... bekijk recept »
250 g aardbeien (in vieren) 250 g frambozen 125 g bramen 150 g witte chocolade 125 ml slagroom ½ liter roomyoghurt aardbei1. In kom aardbeien, frambozen en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Boven steelpan 100 g chocolade in... bekijk recept »