144 recepten met passievrucht
3 bollen Hertog perzik-passievrucht light 150 g Griekse yoghurt 2 passievruchten 2 perziken sat?stokjes Doe het ijs met de Griekse yoghurt in de blender. Voeg hier het vruchtvlees van de passievruchten en 1 in stukken gesneden perzik aan toe. Mix dit... bekijk recept »
0.5 l vanille-ijs 3 passievruchten 1 eetlepel tropische vruchtensiroop geschaafde (witte) chocolade chocolade saus Halveer de derde passievrucht. Schep het ijs in coupes en verdeel het passievruchtvlees over het ijs. Garneer met was geschaafde chocol... bekijk recept »
1 mangogeschildzonder pit1 guavegeschild1 passievruchtvruchtvlees uitlepelen1 manggisgehalveerdvruchtvlees uitlepelen1 banaangepeld15 ml guarana extractijsklontjes Pers alle vruchten uit, behalve de banaan, en vermeng het sap met de banaan, het guara... bekijk recept »
0.5 l slagroom 3 el suiker , 1 wijnglas rum of grand marnier , 1 blik ananas (10 schijven) , 2/3 rijpe mango's 2 granaatappels , 6 passievruchten blaadjes munt Vul de schillen van de passievrucht met een deel van de granaatappelpitjes. Schep de rest ... bekijk recept »
4 bekertjes roomyoghurt perzik-passievrucht (á 135 gr, Mona) 1 blikje mangoschijfjes (netto 310 gr, Royal Mail) 2 eetlepels suiker 2 kiwi's 2 passievruchten (keukenmachine) Zet de bekertjes roomyoghurt ± 2 1/2 uur in de diepvries Laat ... bekijk recept »
2 bekers ananassap- 2 bekers passievruchtensap- 2 bekers bananenpuree- 350 gram poedersuiker- 2 eieren (alleen het eiwit). Hulpmiddelen Een mengkom of een schaal. Hulpmiddelen - Een mengkom of een schaal. Voorbereiding Meng de vruchtensappen met de ... bekijk recept »
4 eiwitten, 200gr. fijne kristalsuiker, 2 eetl. maizena, 1theel. witte wijn azijn, 1/2 beker sorbetijs bosvruchten (a 500ml), 1/2 beker sorbetijs citroen (a 500ml), 1/2 beker passievrucht (a 500ml), 1/2 beker geklopte slagroom ( a 500ml), 1 bakje koe... bekijk recept »
4 bekertjes roomyoghurt perzik/passievrucht 1 blikje mangoschijfjes 2 eetlepels suiker 2 kiwi's 2 passievruchten keukenmachine- Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in de diepvries zetten. - Intussen in een zeef de mango laten uitlekken (sap wordt nie... bekijk recept »
1 l melk 6 eiwitten 125 gram suiker 200 gram fruit (bijv. mango, passievrucht, rode vruchten; vers, uit blik of diepvries) citroensapBreng de melk met 1 l water aan de kook. Klop in een vetvrije kom de eiwitten met de suiker heel stijf. Haal de pan m... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 dl magere yoghurt 200 g tropisch fruit (bijvoorbeeld mango, ananas, passievrucht) zoetstofDoe de yoghurt in een ruime schaal. Maak het fruit schoon en pureer het met een staafmixer. Doe de puree bij de yoghurt en meng het geheel go... bekijk recept »