144 recepten met passievrucht
200 g zwarte chocolade200 g room25 g boter1 ei80 g melk250 g zanddeegeen grote pot krieken op siroop100 g mascarpone50 g advokaat10 g bloemsuiker1 eierdooier100 g glucose600 g kriekensiroop2 citroenen1 vel filodeeg1 klontje botereen scheutje balsamic... bekijk recept »
200 g zwarte chocolade200 g room25 g boter1 ei80 g melk250 g zanddeegeen grote pot krieken op siroop100 g mascarpone50 g advokaat10 g bloemsuiker1 eierdooier100 g glucose600 g kriekensiroop2 citroenen1 vel filodeeg1 klontje botereen scheutje balsamic... bekijk recept »
75 g bloem snufje zout 1 ei 2 dl melk boter of margarine 1 papaja 2 kiwi's 1 carambola citroensap 1/8 liter slagroom 1 theel. cacaopoeder eventueel suikerTip 1. Verse ananas, kiwi en papaja bevatten een eiwitsplitsende stof die ervoor zorgt dat zuive... bekijk recept »
300 gram deeg - boter - 150 gram amandelspijs - 750 gram vers fruit - 100 gram abrikozenjam - 1/2 ei Neem bij voorkeur diepvries-hardewenerdeeg. Neem als vruchten bijvoorbeeld kiwi, citrus- en passievrucht. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius... bekijk recept »
2 kiwi?s -1 mango -1 papaja -1 kleine ananas -lychees -1 pompelmoes of sinaasappel -enkele blauwe druiven -2 passievruchten -sap van 2 limoenen -2 eetlepels kokos -2 koffielepels kirschessence 1. Schil de kiwi?s, mango, ananas en de papaja.... bekijk recept »
Voor de meringue:4 eiwitten1 mespuntje zout250 g poedersuiker1 El witte wijnazijn 1 El maiszetmeel1 mespuntje vanillepoeder Voor de lemon curd:1 biologische citroen100 g zeer fijne poedersuiker40 g boter1 groot ei28 g maiszetmeel3 rijpe passievruchte... bekijk recept »
x Voor de taart : 250 gram Petit-Beurre 100 gram boter 250 gram verse witte kaas 250 gram ricotta 1 x citroen 1 dl water 180 gram kristalsuiker 7 blaadjes gelatine (van 2gram) 2 dl slagroom x Voor de saus : 1 x citroen 250 gram frambozen (vers of... bekijk recept »
4 kleine stukjes rauwe ganzelever 1/2 st meloen 100 gram moes van appel mango en passievrucht 2 eetlepels balsamicoazijn 1. Verwarm de oven voor op T°4 - 120° C en plaats er 2 borden in.2. Schil de meloen, verwijder de pitten en snij in blokjes (ong... bekijk recept »
4 parelhoenfilets 20 gram solo peper en zout 4 sneetjes gerookt spek 12 passievruchten 50 gram suiker 1 el azijn 2 dl room passoa 1 busseltje waterkers enkele druiven 1. snij 10 passievruchten doormidden en haal er het vruchvlees uit. laat in een... bekijk recept »
x x Voor de taart 200 gram Petit-Beurre 100 gram boter 250 gram verse witte kaas 250 gram ricotta 2 dl slagroom 180 gram kristalsuiker 7 blaadjes gelatine (van 2gram) 1 dl water 1 x citroen x x Voor de saus 250 gram frambozen (vers of diepvries) ... bekijk recept »