623 recepten met vijgen
Welke wijn bij welk gerecht Wijn aan tafel Wijn is altijd al bedoeld geweest om aan tafel te drinken, bij eten. Maar bij welk gerecht serveert u welke wijn? Welke wijn smaakt het best bij het gerecht van uw keuze? Gebruikt men een rode wijn bij rood ... bekijk recept »
Voor het deeg:125gr boter,125gr poedersuiker,3eidooiers,250gr bloem.Voor de creme:100gr blanke amandelen,100gr poedersuiker,120gr zachte boter,2eidooiers,10-12 rijpe vijgen in parten.Voor de gelei:4gr gelantinepoeder,2dl dessertwijn,b.v.Muscat Beaume... bekijk recept »
Het amandeldeeg: 200 gram gemalen amandelen 2 eiwitten 100 gram poedersuiker enkele druppels groene kleurstof Het biscuitdeeg (vulling): 100 gram meel 4 eieren 100 gram kristalsuiker 50 gram boter ? zakje bakpoeder 1 zakje vanillesuiker abrikozenjam ... bekijk recept »