514 recepten met andijvie
1 struik andijvie 1 teen knoflook 1 rode peper 3 el zonnebloemolie 2 el ketjap manis 1 bakje taugé (125 g)1. Snijd de harde onderkant van de struik andijvie. Was de andijviebladeren en scheur ze in grove stukken. 2. Snijd de knoflook g... bekijk recept »
350 g verse andijvie 1 rookworst (ambachtelijk, 250 g) 8 eetlepels zonnebloemolie 1 pak aardappelschijfjes (700 g) 1 rode paprika 1 appel 1 eetlepel azijn 2 theelepels mosterd mespunt suiker1. Andijvie in reepjes snijden, wa... bekijk recept »
300 g vlinderpasta 350 g groene asperges olijfolie om in te bakken 1 rode ui 1 teentje knoflook 250 g kastanjechampignons 65 g walnoten 250 g cherrytomaten 1 krop andijvie 2 el rode pesto 75 g geras... bekijk recept »
25 g boter 1 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) ½ pak tuinerwten (extra fijn (a 450 g, diepvries)) ½ pak tuinbonen (a 300 g, diepvries) 1 zak andijvie (fijngesneden (250 g)) 1 pakje Parmaham (75... bekijk recept »
300 g pandanrijst (pak 400 g) 500 g pangasiusfilet (vis, zak 750 g, diepvries) 2 uien 50 ml woksaus (ginger (flesje 200 ml)) 1 tl sambal (oelek) 2 el wokolie (oosters (fles 500 ml)) 2 zakken andijvie ((a 500 ... bekijk recept »
1 el boter 2 tl mosterdzaadjes 1 tl komijnpoeder 400 g kalfsgehakt 500 g cherrytomaten olijfolie om in te bakken 1 kleine krop andijvie 1 teentje knoflook 4 el Griekse yoghurt 1 citroen 8 tortilla’... bekijk recept »
4 varkensfiletlapjes 2 el bloem 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 125 ml droge witte wijn 100 ml runderbouillon (van tablet) 1 bakje platte peterselie ((20 g), de blaadjes fijngesneden)1. Bedek de filetlapjes met d... bekijk recept »
1½ kilo kruimige aardappels zout 2 uien 8 gewelde abrikozen (bakje a 200 g) 2 el boter 400 g shoarmareepjes 1 bekertje zure room (125 ml) 500 g panklare andijvie (versgemalen) peper 6 el knoflooksaus (flesje)1. A... bekijk recept »
1250 g kruimige aardappelen 1 snufje zout 500 g andijvie 1 extra magere rookworst 1 blikje ananasstukjes 2 dl warme melk1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. 2. Snijd ondertussen de andijv... bekijk recept »
1 kg aardappelen (vastkokend) 5 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zak spinazie (300 g) 1 rode ui (in halve ringen) ½ struik andijvie (in repen) 1 zak rucola (sla, 75 g) 150 g oude kaas ... bekijk recept »