212 recepten met artisjok
250 g kipfilet 1 zoete aardappel 2 citroenen 8 artisjokken op olie 40 g geschaafde amandelen 10 g verse salie 1 eetlepel olijfolie peper en zout1. Spoel de zoete aardappelen, snijd in blokjes van 2 cm dik en kook ze beetgaar in kokend gezouten water.... bekijk recept »
250 g fusilli 200 g hummus pikant (Sabra) 3 el volle yoghurt 2 el limoensap 360 g tomatenmix 400 g artisjokharten 40 g rucola 125 g geitenkaas 501. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud s... bekijk recept »
2 stengels bleekselderij 4 wortels 1 ui 2 artisjokharten (uit blik) 100 g sperziebonen 2 liter groentebouillon (van tablet) 100 g boter 50 g verse doperwten 400 g risottorijst 12 groene aspergetips 60 g geraspte Parmezaanse k... bekijk recept »
200 g courgetten 100 g erwten 2 eetlepels fijngesneden peterselie 200 g groene boontjes 1 l groentebouillon 1 grote, groene paprika (in stukjes van 1 cm) 1 grote rode paprika (in stukjes van 1 cm) 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 kommetje artisjok (... bekijk recept »
150 g gemarineerde artisjokharten (potje 295 g) 40 g rucola 2 schalen dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing (schaal 123 g) 90 g zongerijpte Taggia-olijven (potje 180 g)1. Halveer de grote stukken artisjok. Meng de... bekijk recept »
10 cl olijfolie 4 grote artisjokken 10 cl koolzaadolie 4 teentjes knoflook 1 eidooier 1 mespunt zeezout 1 scheutje citroensap zwarte peper1. Verwijder de voet en de buitenste blaadjes van de artisjokken. 2. Stoom ze 30 min. 3. Controleer met het lemm... bekijk recept »
6 eieren 150 g geraspte oude kaas 4 eetlepels olie 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt) 1 ui (gesnipperd) 2 kleine courgettes (in blokjes) 100 g salami ((vleeswaren), in repen) 1 stokbrood1. In kom eieren loskl... bekijk recept »
½ potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g) ½ zakje verse basilicum (a 15 g) zout en versgemalen zwarte peper 1 plakje Parmaham (vleeswaren)1. Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staa... bekijk recept »
1 bak Hüttenkase (400 g) 1 bakje verse bieslookpesto (100 g) 1 zakje verse basilicum (in reepjes) 1 pot geroosterde paprika's 1 pot gemarineerde artisjokharten 1 volkorenbrood (ongesneden) grofgemalen zwarte peper1. In... bekijk recept »
2 rode uien 2 el olijfolie 50 ml balsamicoazijn 4 piadine (pak, Loriana La Piadina Arrotolabile) 190 g gemarineerde artisjokharten (potje, Sacla) 250 g ricotta (verse kaas) 50 g veldsla1. Snijd de rode uien in dunne ringen.... bekijk recept »