1000 recepten met bleekselderij
350 gr.rijst(bv.lassie zilverrijst) = zout = 400 gr.kipfilet = 2,5 dl kippenbouillon = 4 zoetzure augurken fijngehakt= 125 ml. tafelsaus bieslook (calve) = 5 stengels bleekselderijin dunne plakjes = 1 gele paprikain stukjes = 3 tomaten in partjes = ... bekijk recept »
1zak ro 1 zak rosti rondjes 2potten wortelsalade 4 tartaartjes blue band 400 gram bleekselderij in blokjes 2 gehakte uien 1 deciliter runderbouillon van een blokje. 150 gram geraspte belegen kaas. De tartaartjes bestrooien met zout peper. Boter in d... bekijk recept »
• 1 stronk bleekselderij • 8 drumsticks • peper en zout • 2 el vloeibare margarine • 1 dl slagroom • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden • 200 g witte rijst • 1 tl koenjit/kurkuma Bereidingswijze Was de bleekselderij en snijd in stukken... bekijk recept »
Een moot zalm van ongeveer 150 gram1 bosje bleekselderij2 aardappelen zo groot als een eizoutpeperolijfolie1 theelepel bloemkerriepoeder Kook de aardappelen. Snijd de bleekselderij in partjes van 1 cm breed en kook ze licht in weinig water. Strooi na... bekijk recept »
Een moot zalm van ongeveer 150 gram 1 bosje bleekselderij 2 aardappelen zo groot als een ei zout / peper / olijf of andere plantaardige olie / theelepel bloem / kerriepoeder. Kook de aardappelen. Snij de bleekselderij in partjes van 1 cm breed en k... bekijk recept »
500 gram krieltjes2 lente-uitjes 1 Spaans pepertje2 el. olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 tl. Provencaalse kruiden2 el. waterPeper Hulpmiddelen ovenvaste schaalwat eetlepels wat magnetronfolie Hulpmiddelen - ovenvaste schaalwat eetlepels wat magn... bekijk recept »
Basisrecept Pompoensoep: Voor het maken van soep kun je vele soorten pompoen gebruiken. Soorten als Blue HubbardButternut en Hokkaido types kan ik erg aanbevelen. 1 a 2 kilo pompoenvan schil en pitten ontdaanin stukjes gesneden5 grote uienof 3 stenge... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 Spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout en peper. Bereidingswijze De krieltjes schrappeneventueel ontpittenwassen en in een ovenvaste sch... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 Spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout en peper. Bereidingswijze De krieltjes schrappeneventueel ontpittenwassen en in een ovenvaste sch... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 Spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout en peper. Bereidingswijze De krieltjes schrappeneventueel ontpittenwassen en in een ovenvaste sc... bekijk recept »