1000 recepten met bloemkool
500 gr panklare bloemkool 50 gr zelfrijzend bakmeel 50 gr geraspte Machegokaas peper,zout 3 eetl Italiaanse kruidenmix(diepvries,Daregal) 2 eieren 1 1/2 dl bier frituurolie Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Doe het bakmeel met de kaas en peper... bekijk recept »
Raapstelen250 gram groene peper1 stuk lente-uitjes1 bosje kleine bloemkool1 stuk djinten1 theelepel olie en zout1 behoefte Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Was de raapsteeltjes en laat deze uitlekken. Was de peper, snijd dez... bekijk recept »
Bloemkoolei wat bloem knoflook peterselie en een scheutje water. Doop stukjes bloemkool hierin , en frituur de stukjes! bekijk recept »
1 kleine bloemkool in klein roosjes verdeeld - 1 appel geschild en in blokjes - 2 a 3 eetlepels zonnebloempitten - klein bosje fijngehakte peterselie - klein bosje fijngehakte koriander - klein bosje fijngehakte munt - 1 a 2 eetlepels licht tahin se... bekijk recept »
gr. bloemkool 𗿳? dl droge witte wijn 𗿳tl italiaanse kruiden gr. magere kwark 𗿵 el creme fraiche gr. geraspte parmezaanse kaas ♥peperzoutnootmuskaat gr. bloem 1 ei 1 tl olie 1 el tomatenpur... bekijk recept »
1 kleine bloemkool,1 blik tomaten (425gr)1 eetl. olijfolie1 ui12 gevulde olijven2 tl. kappertjes1/2 tl suiker. Kook de bloemkool gaar en spoel ze af met kuod water. Verhit de olie in de koekepan. Bak de ui tot deze glazig ziet. Voeg de tomaten, olijv... bekijk recept »
1 bloemkool 1 blikje (ca. 400 g) party knaks (borrelworstjes) 1 bakje Boemboe voor Sajoer Tjampoer Wok Olie 1 zak Chinese Eiermie Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de bloemkoolroosj... bekijk recept »
1 kleine Bloemkool 2 tomaten (150 gr.) 1 ui 1/2 eetl. boter of margarine 1 tl. Oreganozout en peper. 1 eetl. tomatenpuree 1 zakje kaassaus 1 Courgette (200 gr.) Bloemkoolroosjes in pan met weinig water en zout bloemkoolroosjes ongeveer 3 min. ... bekijk recept »
? 1 theelepel aardappelmeel ? 150 g bloemkool ,in roosjes ? 4 stuk bosuitje ? 2 theelepel bouillonpoeder ? 1 theelepel kerrie ? 1 mespuntje knoflookpoeder ? ? theelepel ma?zena ? 1 eetlepel olie ? ? stuk rode paprika ? 2 eetlepel seroendeng (... bekijk recept »
300 g bloemkool in roosjes 2 dl kippenbouillon (in blokjes) 50 g geraspte Sbrinz 2 eieren 1/2 1 room zoutnootmuskaat boter voor de vormpjes. Kervelsaus: 1 dl room 2 bosjes gehakte kervel zoutpepercayennepeper 8 tot 12 gepelde reuzengarnalen Kook d... bekijk recept »