212 recepten met bospeen
1 bos bospeen 25 g verse bieslook (bakje 25 g) 75 g gezouten cashewnoten 50 g bloem 3 eieren 6 el olijfolie1. Was de wortels, verwijder het groen en rasp de wortels fijn. Doe de wortelrasp in een ruime kom. Knip de bieslook boven de ko... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 1 bos bospeen 4 dikke plakken schouderham (a ca. 130 g) ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 3 eetlepels Dijon mosterd (pot 215 g) 1 eetlepel vloeibare honing 200 ml halfvolle melk 1 pak tuinerwte... bekijk recept »
1 bos bospeen 4 rundertartaartjes zout en peper 700 gram krielaardappeltjes 25 ml vloeibare margarine 2 el vloeibare honing 2 el tuinkersBospeen schoonmaken: worteltjes van de bos snijden (maar klein groen steeltje eraan laten) en schrappen of met d... bekijk recept »
1 kg aardappels (pommes culinair (zak 1 1/2 kg), gehalveerd) 500 g bospeen (schoongemaakt en in stukken) 2 x 2 stuks kip (schnitzels gegaard (a 2 stuks, 205 g)) 3 eetlepels olijfolie 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), g... bekijk recept »
1 bos radijs ½ komkommer ½ bos bospeen 2 eetlepels molenzout (pak a 500 g) 4 sneetjes witbrood 100 g rosbief (plakjes, vleeswaren)1. Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonm... bekijk recept »
50 g boter 10 filodeegbladen 0.5 krop ijsbergsla 0.5 bos witpuntradijs 0.5 bos bospeen 0.25 komkommer 1 mespuntje cayennepeper enkele takjes verse kruiden (bijvoorbeeld munt of peterselie) 200 g kikkererwten uit blik 1 teentje knoflook 35 g sesamz... bekijk recept »
3 el olijfolie 600 g hamlappen 1 snufje zout 1 snufje peper 300 g ui 150 g bleekselderij 150 g bospeen 1 laurierblad 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 1 blikje tomatenpuree 4 tenen knoflook 100 ml droge witte wijn 500 ml kippenbouillon 20... bekijk recept »
4 grote kruimige (pof)aardappels 1 bos bospeen 1 zakje verse bieslook (20 g) 1 bekertje zure room (125 ml) 4 zalmsteaks 2 eetlepels zonnebloemolie zoutvlokken (flakes, pak a 200 g)1. Aardappels schoonboenen en met vork inpr... bekijk recept »
1 kg aardappelen (kruimig, geschild) 1 bos bospeen (geschild) 200 g tuinerwten (extra fijn (450 g, diepvries)) 60 g boter 2 x 2 stuks kogelbiefstukken ((diepvries), ontdooid) 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes... bekijk recept »
1 kg aardappelen (iets kruimig) 1 bos bospeen (geschild) 4 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 el karwijzaad (potje 35 g)1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar. ... bekijk recept »