1000 recepten met ijsbergsla
4 wraps meergranen 4 kippen brumsticks 12 witte en/of groene asperges 1/4 krop ijsbergsla in reepjes 1/2 bakje verse ananasblokjes 3 el yoghurtdressing1. Een lekker snel gerecht wanneer je de asperges en de kipdrumsticks de avond van tevoren hebt ge... bekijk recept »
1 wit bolletje of ander broodje 1 kaassoufflé satépasta ijsbergsla komkommer rode ui Bereid de kaassouflé in de pan door ongeveer 4 minuten aan beide kanten te bakken in olijfolie, of in de frituurpan (zie instructies verpakking).... bekijk recept »
1 halve krop ijsbergsla 1 bosje radijs 4 sneetjes krentenbrood 380 gr. geitenkaas 150 gr. appelsiroop. Ingredienten perenstroopdressing: 2 el notenolie 2 el wijnazijn eetlepels Limburgse grove mosterd2 eetlepels perenstroop bekijk recept »
Stuk zachte geitenkaas ijsbergsla stokbrood of toast grove (Doesburgse) mosterd (twee theelepels) azijn (theelepeltje) gembersiroop (naar smaak) eventueel vervangen door honing olijfolie peper/knoflookpoeder Meng de olijfolie, mosterd, azijn, gember... bekijk recept »
2 vleestomaten150 gr zachte geitenkaasolijfolie2 tl honing2 walnoten2 handenvol ijsberg/-veldslabalsamicoazijn Zet de tomaten voorzichtig in de ovenschaal en verwarm ze 20 minuten in de oven. Snij ondertussen de ijsbergsla, of scheid de blaadjes van ... bekijk recept »
Stuk zachte geitenkaas (bettine blanc) ijsbergsla stokbrood of toast grove (Doesburgse) mosterd (twee theelepels) azijn (theelepeltje) gembersiroop (naar smaak) eventueel vervangen door honing olijfolie (drie eetlepels) peper/knoflookpoeder Meng de o... bekijk recept »
- 1/2 krop ijsbergsla - 150 gr. gerookte spekjes - 100 gr. geitenkaas - ca. 10 a 15 walnoten - 1/2 komkommer - 6 st. augurken - half handje rozijnen - Honing-mosterd dressing (uit de supermarkt of zelf maken) Bak de spekjes uit en laat het even afkoe... bekijk recept »
200g gekookte pasta of risotto (pennefussilirisotto) 100g uitgelekte tonijn op water 2 hardgekookte eieren in kwarten 1 potje witte asperges (door de midden gesneden) 1/2 zakje gemengde IJsbergsla 1 komkommer 1 paprika 250g doperwten dressing: 2 el M... bekijk recept »
1. Maak een omelet van 4 losgeklopte eieren en bestrooi deze na het bakken met flinters oude brokkelkaas en fijngesneden lente-/bosui of bieslook. Klap de omelet dubbel en snijd doormidden. Bestrijk vier bruine boterhammen met mosterdmayonaise en bel... bekijk recept »
1. Maak uitgelekte tonijn (uit blik, op olie) los met een vork. Meng met een eetlepel zure room, miniblokjes groene paprika en rode ui, een eetlepel kappertjes en zout en peper. Verdeel de salade over de boterhammen en leg er een blaadje ijsbergsla o... bekijk recept »