Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Roerbak Van Rundvlees

150 gr bieflapjes 1 zakje zwarte peper roerbaksaus 150 gr shiitake paddestoelen 600 gr paksoi olie stukje verse gemberwortel 1 dunne prei knoflook 1 pak (2 porties van 150 gr)dunne eiermie Snijd het vlees dwars op de vezel in smalle reepjes o... bekijk recept »

Zomers paksoistamppot met slavinken

300 gm paksoi 3 deciliter melk 40 gm (room-)boter 4 slavinken 1 pak (aardappel-)puree 1 eetlepel paprika (poeder) 1/2 paprika (geel) 1 zout 1 peper 1 nootmuskaat Bereidingswijze: Wrijf de slavinken in met paprikapoeder. Verhit 25 gram boter in een br... bekijk recept »

Pinda-paksoisoep

400 gr paksoi 1 Spaanse peper 2 eetlepels olie 2 teentje knoflook 1 theelepel ketoembar 2 theelepels koenjit 1 pot bouillon met kip 175 gr pindakaas Sojasaus Droge sherry Pel de knoflook, plet hem met de platte kant van een mes en snijd hem in dunne... bekijk recept »

Gado gado met Quornsaté en boontjes

300 gr rijst 200 gr krieltjes 4 eieren 1/3 komkommer 1/2 paksoi 200 gr sperziebonen 1 groene paprika 150 gr taugé 1 rode ui Olie 1 pakje Quornsaté 1 bakje Javaanse satésaus (Conimex) Seroendeng 1 zak kroepoek Kook de rijst 8 min... bekijk recept »

Pinda-paksoisoep - Vet maaltijd fase 1

175 gram pindakaas 400 gram paksoi 1 Spaanse peper 2 teentje knoflook 1 theelepel ketoembar 2 theelepels koenjit 1 liter kippenbouillon sojasaus droge witte wijn Snij de knoflook in dunne plakjes Snijd de paksoi in stukjes, was ze en laat ze uitlekk... bekijk recept »

japanse noedelsoep met tahoe

400 gr tahoe 1 struik paksoi gele paprika 4 bosuitjes 150 gr peultjes 250 gr kastanjechampignons 6 el Kikkoman Teriyakimarinade verse gember 2 el miso of 3 kruidenbouillontabletten zout en peper (naar eigen smaak) 1 pak Chinese mie Snijd de tahoe in ... bekijk recept »

Kip met krieltjes in mosterd-notensaus

1 rode paprika1 struik paksoi3 eetlepels zonnebloemolie of olijfolie450 gram voorgekookte krieltjes1/2 eetlepel kerriepoeder1 eetlepel gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theelepel gedroogd400 gram kipfilet peperzout2 dl kookroom1 eetlepel (grove) ... bekijk recept »

Volkorenpasta met kip

400 g volkorenpasta (naar keuze)4 kipfilets1 paksoi1 sjalot1 teen knoflook130 g witte bonen (blik)1 el sojaolie3 el sojasaus1 el tahincitroensappeperzout1. Spoel de bonen en laat uitlekken. Spoel de paksoi en snij in stukken. Blancheer in gezouten wa... bekijk recept »

Rijst met groene thee en zalm in een sesamkorst

3 zakjes groene thee 300 g witte rijst 1 paksoi, in reepjes1 l groentebouillon 4 zalmfilets olijfolie200 g sesamzaadjes zout, peper Voor de saus:1 El verse gember, geraspt ½ rood pepertje, fijngesnipperd 1 kleine sjalot, fijngesnipperd100 ml sojasau... bekijk recept »

Gewokte aardappelstrips met zalm

4 vastkokende aardappelen 400 gr zalmfilet 4 el grof zeezout 1/2 rode chili 1 paksoi 3 el sesamolie peper en zout 1. - meng de suiker en het zeezout2. - kruid de zalmfilet eerst met peper en zout en wrijf hem vervolgens in met het zout-suikermengse... bekijk recept »

Pagina 37 van 57