1000 recepten met paprika
2 gele paprika’s 2 uien 100 g knoflookolijven zonder pit 6 zongedroogde tomaten (op olie) 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & look (400 g) 150 g dunne plakjes gegrilde kalkoen 300 g voorgekookte lasagnevellen 150 g geraspte belegen kaas 1... bekijk recept »
300 gram farfalle (vlindertjespasta) 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese 250 gram rundergehakt 1 eetlepel Bertolli Vloeibaar 1 rode ui 1 gele paprika 1 rode paprika 100 gram groene olijven 1 eetlepel Bertolli Pesto Verde1. Kook de pasta volgens de... bekijk recept »
1 pak cannelloni 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room extra vergine olijfolie 1 courgette 2 paprika’s 6 blaadjes basilicum 100 g ricotta 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. 2. Verwarm e... bekijk recept »
300 gram farfalle (vlindertjespasta) 2 blikjes tonijn 1 gele paprika 1 paksoi 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten, snij de paprika in repen en de paksoi in stukk... bekijk recept »
350 gram spaghetti 350 gram witvis (kabeljauw, koolvis, tilapiafilet) 1 zak Bertolli Pastasaus Basilicum 1 courgette 1 gele paprika 1 rode ui 2 eetlepels extra vergine olijfolie 8 blaadjes basilicum 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de... bekijk recept »
200 g tagliatelle 1 blikje (ca. 185 g) tonijn in olijfolie 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Primavera 1 takje basilicum gemengde salade met rucola* 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verdeel de... bekijk recept »
400 g spaghetti 500 g tomaatjes 3 gele paprika's 3 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 300 g grote gepelde garnalen 1 pot (185 g) Bertolli Pesto Mediterraneo 100 g rucola 1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spa... bekijk recept »
16 rolletjes cannelloni 2 paprika’s (rood & groen) 1 rode ui 2 eetlepels Solo vloeibaar 300 g gehakt 250 g ricotta 1 Knorr Bouilllonketeltje Vlees 1 brik tomatenpassata 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 75 geraspte kaas (Emmentaler of Goudse)... bekijk recept »
250 gr verse pasta of 200 gr gedroogde 3 geroosterde paprika uit een pot 50 gr rucola 1 middelgrote witte ui 1 teen knoflook vers gemalen peper 5 el olijfolie 1. Deze snelle pasta heb je gegarandeerd binnen een kwartiertje op tafel! 2. Zet een p... bekijk recept »
500 g Gehakt (rund varken) 2 Rode paprika 's 300 g kerstomaten 1 plantje basilicum 50 g Pecorino (blok) 400 g Penne 3 dl Passata Italiaanse kruidenmix Peper en zout 1 plantje Platte peterselie Solo1. Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten ... bekijk recept »