1000 recepten met peultjes
200 g groene asperges, in stukjes van 4 cm100 g peultjes, afgehaald2 eetl. sesamzaadjes250 g mie of mihoen2 eetl. zonnebloemolie of arachideolie1 rode peper, zonder zaadjes, in smalle ringetjes2 cm verse gemberwortel, geschild en geraspt200 g shiitak... bekijk recept »
600 g kabeljauwfilet, vers of diepvries1 limoen2 nectarines1 lente-/bosuitje, in smalle ringetjes1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes2 eetl. olijfoliezoutversgemalen peper2 eetl. gehakte verse koriandervoor de peultjes-radijssalade:200 g peul... bekijk recept »
25 g hazelnotencayennepeper of chilipoeder200 g haricots verts150 g peultjesvoor de dressing:1 eetl. sherry of citroensap3 eetl. notenoliezoutversgemalen peper1. Rooster de hazelnoten, eventueel grof gehakt, in een droge hete koekenpan. Strooi er een... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid3 eetl. bloemzoutversgemalen peper1 citroen200 g gemengde paddenstoelen100 g boter of vloeibaar bakproduct250 g peultjes, afgehaald4 lente-/bosuitjes, in stukjes van 2 cm200 ml crème fraîche ... bekijk recept »
400 g peultjes, afgehaald400 g tagliatelle (koelvers)1/2 zakje rucola (ca. 40 g)3 eetl. olijfolie2 eetl. citroensap(zee)zoutversgemalen (zwarte) peper250 g ricotta100 g geraspte Parmezaanse kaas1. Halveer de peultjes eventueel, kook ze 3 minuten,... bekijk recept »
200 g peultjes, afgehaald2 kleine peren of 1 grote rijpe peer2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes (blad apart houden voor garnering)150 g taugé1 lente-/bosuitje, in smalle ringenvoor de sesamdressing:2 eetl. sojasaus (ketjap manis)2... bekijk recept »
400 g tagliatellezout en versgemalen peper200 g peultjes3 eetl. olijfolie250 g groene asperges, in stukken van 4 cm2 teentjes knoflook, geperstrasp van 1/2 limoen of citroen250 g gerookte forel, in brede repen125 g mozzarella, in blokjes of plakj... bekijk recept »
300 g zilvervliesrijst500 g groene asperges3 el sojasaus2 tl honingsap van 1 limoen2 el zonnebloemolie400 g Blonde d’Aquitaine biefstuk, in reepjes1 bakje peultjes (150 g)4 el koriander, grofgehakt1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de ... bekijk recept »
350 gram groene tagliatelli 250 gram groene asperges 200 gram broccoli 100 gram peultjes 1 st rode ui 2 eetl olijfolie 1 pot bertolli pastasaus tomaat en basilicum1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten. Snijd een h... bekijk recept »
350 g groene tagliatelle (lintpasta) 250 g groene asperges 200 g broccoliroosjes 100 g peultjes 1 rode ui 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat & Basilicum1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was... bekijk recept »