Recepten met peultjes

1000 recepten met peultjes

Peultjes

Peultjes Deze groenten eten we in zijn geheel, de schil is zacht en de erwtjes zijn kort ontwikkeld, de Fransen noemen de peultjes: ‘mange-tout’. Zijn het hele jaar door te koop. Goed wassen, de uiteinden wegsnijden en de eventuele draad. + lees meer

Oosterse garnalensalade met peultjes

75 gr peultjes 1 bosuitje Zout 1 citroen 1 eetlepel suiker 1 theelepel sambal oelek 1/2 eetlepel sojasaus 1 teentje knoflook 100 gr grote gekookte garnalen Maak de peultjes schoon, kook ze in weinig water met zout in ± 2 minuten beetgaar en g... bekijk recept »

Asperges met ravioli

12 witte asperges 12 groene asperges 120 gr. peultjes ravioli met vis of vlees vleesbouillon olijfolie 4 eetbare bloempjesde asperges beetgaar koken en afkoelen de peultjes beetgaar koken en verschrikken (afkoelen in ijskoud water) de ravioli gaarkok... bekijk recept »

Roergebakken Garnalen

250 gr garnalen 100 gr peultjes 4 eetlepels arachideolie 2 eetlepels witte wijn 1/2 citroen 1 eetlepel lichte sojasaus zoutpeper Bereidingswijze Blancheer de peultjes 1 minuut in kokend water met zoutgiet ze af en zet ze weg. Pers de helft van een ci... bekijk recept »

Oranje kipsalade

1 bos worteltjes 75 gm peultjes 75 gm verse spinazie 150 gm gerookte kipfilet 50 ml volle yoghurt 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel grove mosterd 1 half bakje tuinkers 1 peper 1 zout Schrap de worteltjes en snijd ze in dunne reepjes of plakjes. Haal d... bekijk recept »

Oranje kipsalade

1 bos worteltjes 75 gm peultjes 75 gm verse spinazie 150 gm gerookte kipfilet 50 ml volle yoghurt 2 eetlepel(s) mayonaise 1 eetlepel(s) grove mosterd 1 half bakje tuinkers 1 peper 1 zout Schrap de worteltjes en snijd ze in dunne reepjes of plakjes. H... bekijk recept »

Snoekbaars Filet

Vijf a zeshonderd gram snoekbaarsvierhonderd gram peultjeshandje pijnboompittenhandje pistachenootjesvier tot vijf hondergram risotto of tagiliatelle verdebeetje roomboter Hulpmiddelen Koekepan Hulpmiddelen - Koekepan Bereidingswijze De snoekbaarsfi... bekijk recept »

Scampi In Kreeftensaus.

16 scampi's- verse witte peper- olijfolie- 1,6 kg asperges- 15 gr. boter- 15 gr. zout- suiker- bladfolie- 16 peultjes- 1/2 liter kreeftensoep- enkele druppeltjes cognac- 50 gr.boter. Hulpmiddelen Een oveneen kookpan en bladfolie. Hulpmiddelen - Een... bekijk recept »

Asperges Met Scampi's In Kreeftensaus

16 scampi's, verse witte peper, olijfolie, 1,6 kg asperges, 15 g boter,15 g zout,suiker,bladfolie, 16 peultjes,5 dl kreeftensoep, enkele druppels cognac,50 g boter Voorbereiding Verwarm de oven voor op 175?C. Bereidingswijze Snijd de scampi's tot de ... bekijk recept »

GEVARIEERDE VLEESBALLETJES

450 g varkensgehakt 1 el gesnipperde prei ? tl fijngemaakte knoflook 1 ei 1 el wijn 1 tl zout 1 el sojasaus 1 el sesamolie 2 el maizena 2 el bloem ? kop kleefrijst 1 ei 1 eierdooier frituurolie 150 g peultjes 2 el olie snufje zout snufje aromaatpoed... bekijk recept »

Oosterse Champignonsoep Met Peper En Gember

25 gram gedroogde paddestoelen(shiitake en cepes) 1,2 liter kokend water 2 eetl. Zonnebloemolie 150 gram sjalotjesfijngesnipperd 2 stengels bleekselderijin plakjes 4 theel. Geraspteverse gemberwortel 1 rode peper zonder zaadin dunne reepjes 2 wortels... bekijk recept »

Pagina 36 van 100