1000 recepten met peultjes
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
125 gr basmatirijstzoutpeper1 zakje hazelnoten (65 gr Baukje)200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 el olijfolieca. 15 sprietjes bieslook1 bakje jumbo noorse garnalen (100 gr Novomare) Kook de rijst in water met zout gaar volgen... bekijk recept »
150 g grote garnalen of tijgergarnalen, gepeld 200 g gekookte mosselen 200 g peultjes of sugarsnaps 150 g (basmati) rijst 1 theelepel kurkuma (koenjit) 2 eetlepels roerbakolie ½ komkommer met schil, in blokjes 2 bosuitjes, in schuine stukjes van 3 cm... bekijk recept »
300-400 g zeeduivelfilet ½ theelepel paprikapoeder 100 g peultjes 6 laurierblaadjes (liefst vers) 2 eetlepels olijfolie 1 limoen 1 mango 1 sjalotje, fijngehakt 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt 2 eetlepels verse koriander, gehakt peper, versge... bekijk recept »
200 gram Hollandse garnalen sap van een halve citroen 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 150 gram peultjes of sugarsnaps 1 rode paprika 1 gele paprika 2 tenen knoflook (in plakjes) 30 gram verse basilicum zout en versgemalen zwarte peper Alternatie... bekijk recept »
500 gram kippenborstfilets2 eetlepels ketjap manis250 gram asperges1 middelgrote wortel100 gram peultjes100 gram tauge100 gram peultjeskiemen160 gram fijn gescheurde kool2 groene uien2 eetlepels geroosterde amandelschilfers1 eetlepel geroosterde witt... bekijk recept »
100 gram peultjes100 gram haricots verts100 gram snijbonenzout1 teentje knoflook3 eetlepels balsamicoazijn4 eetlepels olijfolie1/2 eetlepel Italiaanse kruiden op olie (potje Silvo)peper1/2 kropje eikenbladsla10 cherrytomaatjes2 eetlepels pijnboompitt... bekijk recept »
200 gram verse peultjes - 2 bosjes verse asperges - 2 kroppen snijsla - 1 bakje kerstomaatjes - 1 avocado - Voor de dessing : 1/2 theelepel geraspte sinaasappelschil - 1,25 dl vers sinaasappelsap - 1 eetlepel geroosterd sesamzaad - 2 eetlepels olijfo... bekijk recept »