461 recepten met radijs
8 shoarmabroodjes 400 g kipfiletreepjes naturel 30 g shoarmakruiden 6 el milde olijfolie 2 sjalotten 2 kropjes babyromainesla 1 komkommer 1 bosje radijs 20 g platte peterselie (bakje 20 g) 4 el sladressing naturel (fles 44... bekijk recept »
250 g tortellini met kaasvulling 2 el vloeibare margarine 1 ui gesnipperd 125 ml creme fraiche 250 g spekreepjes 2 bossen radijs gewassen en in vieren gesneden zout en peperKook de tortellini in een ruime pan met kokend water en wat zout in 15 min. ... bekijk recept »
4 shoarmabroodjes 8 el olijfolie 2 tenen knoflook (grof gesneden) 1 komkommer (geschild) 1 schaal Tasty Tom tomaten (in parten) 1 bosje radijs (in partjes (zakje 2 bosjes)) 1 zak rucola ((sla, 75 g), grof gesneden... bekijk recept »
4 eieren 1 sjalot (fijngehakt) 1 el wittewijnazijn 4 el olijfolie extra vierge 3 el verse peterselie (fijngehakt) 8 radijsjes 2 kropjes little gem1. Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze... bekijk recept »
250 g farro ½ komkommer 1 venkelknol ½ bosje radijs 20 g platte peterselie 145 g pomodori al forno piccanti 100 g verse basilicumpesto 50 g Parmigiano Reggiano1. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking in water ... bekijk recept »
2 stengels citroengras 4 cm gember 100 g sjalotten 320 g kipdijfilet 1 el (arachide)olie ½ tl chilivlokken 1 el vissaus 400 g bloemkoolrijst 1 limoen ½ bosje salade-ui 15 g koriander 15 g munt ½ krop kropsla 4... bekijk recept »
800 g krieltjes in de schil 1 bosje krulpeterselie 1 el boter 200 g peultjes 200 g sugar snaps 1 bosje radijs 1 sjalot olijfolie om in te bakken 1 el witte wijnazijn 1 citroen 200 ml water 2 e... bekijk recept »
1 bos radijs ½ komkommer ½ bos bospeen 2 eetlepels molenzout (pak a 500 g) 4 sneetjes witbrood 100 g rosbief (plakjes, vleeswaren)1. Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonm... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook olijfolie 500 ml groentebouillon 1 limoen 1 krop sla 1 avocado Slasoep Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 min... bekijk recept »
6 gewelde abrikozen (zakje à 200 g) 1 bosje radijs (ca. 175 g) 1 eetlepel witte-wijnazijn 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) zout (versgemalen) peper 2 eetlepels pijnboompitten 4 teentjes knoflook 3 sinaasappels1. Abrikoze... bekijk recept »