355 recepten met snijbonen
3 el boter 4 haaskarbonades 300 g gesneden prei 400 g gesneden snijbonen (gewassen) 1 el gedroogde tijm 800 g cannellinibonen 250 ml slagroom 2 el Franse mosterd ½ tablet kippenbouillontablet1. Verhit 2 el boter in een koeke... bekijk recept »
2 el arachideolie 400 g kipdijfiletreepjes naturel 2 el Thai green curry (blikje 70 g, Euroma Original spices by Jonnie Boer) 400 g gesneden snijbonen 1½ liter kippenbouillon van tablet (van tablet) 200 g radijsjes 300 g 1 ... bekijk recept »
345 g kipfilethaasjes 2 tl baharat (specerijenmengsel) 1 ui 3 tenen knoflook 5 trostomaten 4 el olijfolie 300 g zilvervliesrijst 800 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 225 g snijbonen (diepvries) 20 g platte peterselie1. De... bekijk recept »
50 g roomboter takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix a 20 g) 500 g gnocchi di patate 150 g panklare snijbonen 2 kalfsoesters1. In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan o... bekijk recept »
275 g meergranenrijst 400 g gesneden snijbonen 500 g kastanjechampignons 25 g boter 1 el tomatenpuree 1 el bloem 200 ml slagroom (op kamertemperatuur) 1 el kappertjes1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook o... bekijk recept »
500 g scholfilets 1 el citroensap 2 schijven ananas (in kleine stukjes) 2 el platte peterselie (fijngehakt) 1½ el gembersiroop 3 el olijfolie 1 zakje peen julienne 4 el bloem1. Wrijf de scholfilets in met zout en een klei... bekijk recept »
6 grote sint-jakobsvruchten, ontdarmd en gekuist een beetje olijfolie 50 g droge witte wijn 75 g visfond Delhaize 1 takje dragon 5 jeneverbessen 15 g gin 60 g boter een beetje thaï wok oil Delhaize 45 g julienne van snijbonen (voor groentemengeling) ... bekijk recept »
600 g snijbonen (steelaanzet en puntjes verwijderd en bonen in schuine stukken) 1 el zonnebloemolie 2 tenen knoflook (in dunne plakjes) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd en peper in reepjes) 3 el Japanse sojasaus (flesj... bekijk recept »
1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 4 eetlepels olijfolie 1 pak Hollandse (snijbonen (diepvries, 450 g)) 2 potten witte bonen (a 370 g) 2 1/2 eetlepel mosterd 1 zakje Hollandaisesaus&n... bekijk recept »
350 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 dozen snijbonen (diepvries, a 300 g) 2 uien 2 eetlepels olijfolie 250 ml melk 1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 1 blik roze zalm (418 g)1. Fusilli volgens gebruiksaanwijz... bekijk recept »