355 recepten met snijbonen
400 g snijbonen 3 eetlepels citroensap 1 theelepel scherpe mosterd 3 eetlepels walnootolie 3 eetlepels olijfolie 50 g walnoten (in stukjes gebroken) 1 blikje citroenolijven (200 g) 1 zak gemengde ijsbergsla met frisee (200 g) In slakom dressin... bekijk recept »
1 pak aardappelpuree met benodigheden500 gram gezouten snijbonen250 gram geweekte witte bonen1 rookworst75 gram boter Maak de aardappelpuree volgens de aanwijzing op het pak. Kook de snijbonen 20 minuten in een bodempje water. Spoel ze daarna zo lang... bekijk recept »
Uiknoflook400g snijbonen of pronkbonen [ook met spitskool mogelijk]tomatenpuree [of tomatenblokjesof sap]P&Zpaprikapoeder 1 EL zure room [of magere kwark] [oorspronkelijk gekookt van ingezoute snijbonen wintervoorraad] zure room [of magere kwark] Var... bekijk recept »
400 g snijbonen, in stukken 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode paprika, in dunne repen 1 blik tomatenblokjes (400 g) 100 ml visbouillon (van tablet) 1 theelepel gedroogde oregano of italiaanse kru; iden 400 g koolvisfilet Snijbon... bekijk recept »
400 gr kruimige aardappelen zout 300 gr panklare snijbonen 2 braadworstjes 25 gr boter 1 potje witte bonen (350 gr) 1/4 dl melk Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen en de snijbonen in een pan met weinig water en z... bekijk recept »
400 gr kruimige aardappelen Zout 300 gr panklare snijbonen 2 braadworstjes 25 gr boter 1 potje witte bonen (350 gr) 1/4 dl melk Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes Kook de aardappelen en de snijbonen in een pan met weinig water en zo... bekijk recept »
2 pakjes MAGGI Roerbaknoedels Kip Kerrie600 gram snijbonen, ontdaan van de puntjes en in schuine stukjes gesneden 400 gram gamba's, gepeld2 eetlepels verse bieslook, fijngehakt2 eetlepels zonnebloemolie1. Kook de snijbonen in 4 minuten kort voor2. Ve... bekijk recept »
4 entrecotes1 eetlepel olie400 gram snijbonen in lange schuinen strepen1 eetlepel (walnoten) olie300 gram spinazie75 gram gorgonzola of bleu d'Auvergne verbrokkeld1. Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze met de olie en bestrooi he... bekijk recept »
275 gram meergranenrijst 400 gram snijbonen 500 gram kastanjechampignons 25 gram boter 1 eetlepel tomatenpurree 1 eetlepel bloem 200 ml houdbare slagroom 1 eetlepel kappertjes 1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertu... bekijk recept »
400 gram kippenfilet 3 eetlepels groene curry(verkrijgbaar chinese shop 1 blik 400ml kokosmelk 300 gram snijbonen 1 middelmaat aubergine 2 koffielepels tello fix of blokje kippenbouillon 3 eetlepels olie 15a20 blaadjes basilucum1. Snij het vlees du... bekijk recept »