355 recepten met snijbonen
2 kg ontbeend lamsvlees van de bout of schouderin blokjes 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels bloem 1 liter groentebouillon 2 blikken gehakte tomaten a 400 gr 1 eetlepel tomatenpuree 1,5 dl droge rode wijn 2 laurierbladen 2 takjes marjolein 1/2 theelep... bekijk recept »
1 kopje couscous-Olijfolie- 100 gr.Chorizaspekblokjeslamsvlees...200 gr. 100 gr Soja-blokjes Groenten (uipaprikacourgettewortelbroccoliprei(wat je in huis hebt)100 gr. kikker-erwten- 1 bouillionblokje- zout en peper naar smaak- 1kaneelstokjetheelepel... bekijk recept »
Konijnenboutenolijfolieuien (rode of zoete zijn ook prima)bruin biermangochutneypeperzoutroosmarijn of tijmallesbinder. Hulpmiddelen Braadpanzeef Hulpmiddelen - Braadpanzeef Bereidingswijze Braad een aantal konijnenbouten aan in hete olijfolie. temp... bekijk recept »
4 kippebouten (ca. 1 kilo) 50 g boter of margarine 300 g zelfrijzend bakmeel 500 g sperziebonen 750 g vastkokende aardappels 1 grote ui 1 rode peper 5 eetlepels olie 2 eetlepels kerriepoeder 3 theelepels gemalen koriander 2 theelepels gemalen komijn ... bekijk recept »
Afhankelijk van de hoeveelheid eters zelf hoeveelheden schatten graag aardappelenboontjes (origineel is kousebandik heb in de biologische winkels ontdekt dat er heerlijke spekbonen zijn en allerlei andere 'oudevergeten rassen"zoek iets lekkerssni... bekijk recept »
1 dikke ui1 rode paprika1 groene paprikaeen paar verse champignons,3 tenen knoflook2 Kipfiletscelavita mini krieltjes (half zakje)300 gr snijbonen300 gram bloemkoolbakje conimex maleise satesausthaise groene curryblikje cocosmelkboemboe sate kruiden ... bekijk recept »
Ingredienten 1500 g lamsschouder c.q. lamsboutlapjesin blokjes van 3 cm (n.b. het klein los gesneden ronde stukje bot gewoon laten meedoen in het proceskan evt. aan het eind er uit gevist worden.) 2 volle el bloem. peper en zout. 8 el olijfolie. 3 a ... bekijk recept »
250-300 g konijnenvleesin brede repen, zout en peper, 1 el olijfolie, 1 el boter of margarine, 50 g ontbijtspekin dunne reepjes, 2 sjalottenin dunne ringen, 1 teentje knoflookgeperst, 1 el ontpitte zwarte olijvenin blokjes, 1 dl kippenbouillon [van t... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 forellen of zalmforellenThijmzwarte grof gemalen peperzeezoutnootmuskaat. roomboterolijfolie8 grote aardappelenwortelenuiknoflook. diverse soorten fruit. bv.mandarijn,appel,frambozen. snijbonen. Was de vis onder koud water, wrijf z... bekijk recept »
500 g sperziebonen 1 blik of pot witte bonen (circa 400 g) 1 citroen 1 - 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 4 eetl. fijngehakte peterselie zout versgemalen peper westher@xs4all.nl Haal de boontjes af en snijd ze schuin doormidden. Kook ze in ru... bekijk recept »