355 recepten met snijbonen
300 g farfalle 1 ui 2 el olijfolie 400 g snijbonen 4 el gevarieerde gezouten notenmelange 1 citroen 400 g artisjokharten 15 g basilicum 260 g tonijn in olie (blikje)1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking bee... bekijk recept »
800 g aardappels 300 g knolselderij 1 pak snijbonen (diepvries, 300 g) 100 ml melk 3 eetlepels margarine 1 pot witte bonen (330 g) nootmuskaat 2 zakken magere rookworst (kleintjes, a 200 g)1. Aardappels schillen, wassen e... bekijk recept »
8 cm verse gember ½ rode peper 2 tenen knoflook 300 g kipgehakt 1 tl 5-kruidenpoeder 2 el paneermeel 2 el sojasaus 400 g snijbonen 250 g Chinese eiermie (Conimex) 200 g shiitakes (Aziatische paddenstoelen) 1 liter b... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets 2 tl citroensap 8 verse salieblaadjes 4 plakken Parmaham 1 el olijfolie1. Bestrijk de visfilets met citroensap en leg ze 10 min. in de koelkast. Ze worden zo lekker stevig. 2. Bestrooi de stukken vis met peper en leg 2 salie... bekijk recept »
½ pak tuinbonen (diepvries, 450 g) 200 g snijbonen 200 g sugar snaps (of peultjes) 1 zakje doperwten (koelvers, 200 g) 2 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 1 eetlepel olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper ... bekijk recept »
600 g aardappelen (kruimig, schoongeboend) 2 x 300 g snijbonen 50 g boter 400 g wilde zalmfilet ((zak 750 g), ontdooid) 1 bakje platte peterselie ((20 g), fijngesneden) 1/2 pot augurken (stick (a 510 g), in stukjes) 4 ... bekijk recept »
600 g pommes duchesse (zak 750 g, pureetorentjes, diepvries) 2 el zonnebloemolie 4 tartaartjes 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes) 1/2 bakje boursin cuisine 3 pepers (a 250 ml) 2 pakken Hollandse snijbonen (a 300 g... bekijk recept »
4 ribkarbonades (a ca. 150 g) 50 g boter 6 sjalotten 1 pak aardappelpuree à la minute (180 g) 2 zakjes snijbonen (gesneden (a 250 g)) ½ vleesbouillontablet 250 ml kookroom1. Karbonades met zout en peper inwrijven. In g... bekijk recept »
5 plakjes bladerdeeg (diepvries) 350 g groente (bijv. sperziebonen, doperwten, snijbonen) 3 eieren 100 ml halfvolle melk 100 ml geraspte kaas (bijv. jong belegen) ½ el mayonaise 1 tl mosterd 1 el kraanwater 300 g g... bekijk recept »
1 kg aardappelen (iets kruimig (zak 3 kg), geschild) 2 pakken Hollandse snijbonen (gesneden (a 300 g, diepvries)) 1 pot witte bonen (330 g) 1 magere rookworst (250 g) 1/2 duopak magere spekreepjes (a 250 g) 2 el mos... bekijk recept »