1000 recepten met spinazie
1 snufje zout 600 g spinazie 250 g ricotta 4 eieren 1 el gedroogde dille 1 snufje peper 8 zongedroogde tomaten in olie 225 g filodeeg 4 el pijnboompitjes 20 zwarte olijven 1 lage ronde taartvorm1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Breng ... bekijk recept »
4 grote eieren op kamertemperatuur 20 jonge spinazieblaadjes 4 dl zure room taste of Inspirations 30 g boter zout zwarte peper1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Beboter 4 kleine ovenschaaltjes of cocottes en kruid met peper en zout. Verdeel de zure... bekijk recept »
1 theel suiker1 zakje gedroogde gist a 7 gram250 gr bloemSnuf zoutVoeg het zakje gist en suiker toe aan 75 ml warm water en laat een paar minuten staan totdat het gaat schuimen. Doe de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg het gist... bekijk recept »
600 gr verse spinazie 1 eetl olijfolie 5 a 6 tomaten 300 gr gerookte zalm, in plakken 9 bladen (verse) lasagne 1 teentje knoflook, fijngehakt 250 gr ricotta 75 gr geraspte kaas snufje nootmuskaat peper en zoutVerwarm de oven op ... bekijk recept »
2 bundeltjes asperges à 350 g, houtige uiteinden verwijderd 4 plakjes gerookte bacon 250 g jonge spinazie scheut raapzaadolie beetje citroensap 30 g schapenkaasAsperges kun je op verschillende manieren bereiden, maar ze zijn het lekkerst ... bekijk recept »
100 gr spinazie (vers of uit de vriezer) 125 ml zure room 1 klein sjalotje 125 gr geitenkaas (met honing) Peper en zout 2 ciabatta broden 8 plakjes parmaham 3 eetl geroosterde pijnboompitten Tuinkers ter garneringHak de spin... bekijk recept »
300 g panklare spinazie 150 ml magere yoghurt (op kamertemperatuur) 2 theelepels garam masala (potje a 65 g) 2½ eetlepel wokolie 200 g varkenshaas (in dunne plakken) 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (fijn... bekijk recept »
1 rode peper 1 zak panklare spinazie (300 g) 3 eetlepels olie 600 g lamsboutlapjes à la minute (in reepjes) 3 teentjes knoflook (in plakjes) ½ theelepel suiker 1 eetlepel Thaise vissaus 3 eetlepels lichte sojasaus ... bekijk recept »
900 g spinazie à la crème 500 g wilde zalmfilets (diepvries, ontdooid) 12 lasagnebladen 250 ml Boursin Cuisine light 50 g geraspte jong belegen kaas1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen... bekijk recept »
1 pak mix voor witbrood 1 pot pastasaus 175 g belegen kaas geraspt 2 el olie 300 g verse spinazie 250 g ricotta 250 g cherrytomaatjes gehalveerd 100 g zwarte olijven zonder pit 1 el oreganoVerwarm de oven voor tot 200 ºC. Bereid het brooddeeg volgen... bekijk recept »