1000 recepten met spinazie
2 teentjes knoflook 1 rode peper olijfolie om in te bakken 900 g spinazie 40 g boter 50 g bloem 500 ml water 1 groentebouillonblokje 250 g mascarpone 0.5 tl nootmuskaat 150 g gorgonzola 80 g g... bekijk recept »
2 el zonnebloemolie 2 tenen knoflook 1 kg gewassen spinaze (zak à 500 g) 1 snufje zout 1 snufje peper1. Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook 1 min. 2. Voeg de spinazie in handzame porties toe. Laat het blad al omscheppend slinken e... bekijk recept »
een snuifje nootmuskaat 225 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt olijfolie 100 g Gorgonzola peper en zout 4 tortilla’s of wraps (25 cm diameter) 175 g mozzarella in sneetjes1. Stoof de vooraf ontdooide spinazie op een vrij hoog vuur in een braadp... bekijk recept »
500 g spinazie 4 eetlepels Griekse yoghurt 1 teentje knoflook 1 eetlepel citroensap zout (versgemalen) peper 1 rode ui 1 eetlepel rozijnen 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels pijnboompitten mespunt gemalen komijn (djinten)1. Spinazi... bekijk recept »
1 zakje verse spinazie 200 g shiitakes enkele takjes verse tijm 60 g Fruité du Cap Gris-Nez 1.25 dl room 20% V.G. 2 eidooiers 1 rol kruimeldeeg 2 eetlepels boter peper en zout1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Vet de minitaartvormpjes (10 à 12 cm ... bekijk recept »
1 blik mini party croissants (24 stuks) Handje verse spianzie 50 gr feta kaas ½ rode peper Peper en zout 1 ei, losgeklopt Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de spinazie fijn en verkuimel de feta er door. Hak de halve rode peper hee... bekijk recept »
25 ml vloeibare margarine 300 g maispasta 2 el olijfolie 2 uien gesnipperd 1 teentje knoflook fijngehakt 450 g spinazie 500 g zachte geitenkaas naturel 2 eieren losgeklopt 300 g lactosevrije Goudse kaas in reepjes 2 tomaten in plakjesVerwarm de oven ... bekijk recept »
600 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt 25 cl lichte room 75 g blonde rozijnen nootmuskaat 3 eieren 2 eetlepels olijfolie 2 Saint-Marcellinkaasjes 1 rol kruimeldeeg 2 eetlepels pijnboompitten zout en peper1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C... bekijk recept »
4 worsten 4 plakjes bladerdeeg 4 sneetjes jonge kaas 2 tomaten 500 g spinazie 1 komkommer waterkers olie wittewijnazijn ei1. Kook en wring de spinazie uit. 2. Bak de worsten in een pan met een beetje vetstof. 3. Neem een plakje bladerdeeg en plaats d... bekijk recept »
4 eetlepels olie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 zakken panklare spinazie (a 300 g) 1 pak mix voor pizzabodem 1 pakje sugo pastasaus pikant (360 ml) 300 g brie1. Oven voorverwarmen op 225 °C. In wok 2 el olie verhitten en ... bekijk recept »