1000 recepten met spinazie
300 gram macaronie grande 1 ui 1 eetlepel olijfilie 300 gram rundergehakt 1 theelepel kaneel 400 gram gepelde tomaten 600 gram spinazie 125 gram mozzarella 1. Verwarm de oven voor op 200 °C.2. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpak... bekijk recept »
350 gr macaroni grande of andere pasta 1 el olijfolie 150 gr gerooktespek reepje of blokjes 1 flinke witte ui gesnipperd 2 teen knoflook gesnipperd allee het geel geraspte schil van 1 bio citroen 500 gr verse spinazie 250 gr ricotta 50 gr parmez... bekijk recept »
250 g ricotta zout nootmuskaat 40 g bloem 25 g Solo 25 g Solo Vloeibaar blaadjes verse salie 700 g gewassen verse spinazie versgemalen zwarte peper 2 eieren 100 g verse Parmezaanse kaas1. Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorg... bekijk recept »
2 eetlepels Solo Vloeibaar 250 gr tagliatelle Zout 3 eetlepels witte wijn 200 g kippenfilet 1 ui peper 150 g spinazie met room1. Schil de ui en snij hem fijn. 2. Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat... bekijk recept »
250 g capellini 2 eetlepels Solo Vloeibaar 150 g oesterzwammen 50 g sjalotten 300 g bladspinazie met room 6 plakken gekookte ham 4 eetlepels Bertolli extra vergine1. Verwarm de spinazie zoals voorgeschreven op de verpakking. 2. Kook de capellini a... bekijk recept »
400 g lamsgehakt 1 pak spaghetti Solo peper en zout 450 g bladspinazie 100 g parmezaanse kaas 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum 1 ui 3 basilicum (takjes) 1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.... bekijk recept »
4x150 gr zalmfilet 300 gr spinazie 250 gr mascarpone 1 teentje knoflook melk1. Snipper de knoflook. Doe olie in een wokpan en fruit de knoflook aan. Doe er de spinazie bij en bak kort. Voeg er beetje bij beetje de mascarpone en de melk bij. Breng... bekijk recept »
350 gr Tagiatelle 50 gr bloem 50 gr boter 2 eetlepels olijfolie 100 gr gemalen kaas 250 gr spinazie 150 gr hespenblokjes of een mootje zalm per persoon 1/2 liter melk of room 1 snuifje peper en zout 1. Kook de tagiatelle al dente en voeg de olij... bekijk recept »
8 stukken zalm (elk van 70 tot 80 g) 200 g verse spinazie (liefst jonge) 80 g verse zuring 80 g Solo 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano 4 dl light-room 60 g kaas 8 lasagnevellen, voorgekookt zout en peper 1. Spoel de stukjes zalm, haal de gra... bekijk recept »
300 gr gehakt 1 ajuin 250 gr spinazie in roomsaus (diepvries) 1 tuinkruiden bouillonblokje 1/2 koffielepel kerriepoeder 300 gr spirelli 1 eetlepel boter 250 ml room1. Laat de boter smelten in een braadpan. Snij de ajuin fijn en fruit hem in de bra... bekijk recept »