1000 recepten met spinazie
2 bussel waterkers (zonder grote stelen) 100 gram Spinazie 1 ui 1 aardappel 1. In olijfolie de ui glazeren, alle ingredienten samen water met kip 2. bouillonblokje toevoegen, laten stoven en mixen bekijk recept »
60 g Solo Vloeibaar 500 g tapijtschelpen grondig gespoeld 8 dl water 2 blokjes Knorr Finesse Bouillon tuinkruiden 4 eetlepels broodkorstjes 1 ui 300 g spinazie (jonge blaadjes) 1. Pel en snipper de ui fijn en stoof hem in de Solo aan. Voeg er de s... bekijk recept »
1 eetlepel Solo Vloeibaar 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Groenten Vetarm zout 1 dl light room 1 middelgrote ui 150 g diepvriesspinazie 50 g kervel peper 1. Snij de ui heel fijn en gooi hem snel - vóór je ogen tranen - in een soepketel met een l... bekijk recept »
500 g grote garnalen 1 wortel 5 cl cognac 1 kruidenboeket 80 g Solo 1 dl light room 1 eetlepel berurre magnié Peper en zout cayennepeper 400 g spinazie 1 ui 1 tak selder 1 stengel prei 1.5 l visfumet 3 tomaten 2 teentjes look 60 g rijstb... bekijk recept »
1 dl light room 1 l water 1 bouillonblokje groenten 1 dl Solo Vloeibaar zout 1 middelgrote ui 50 g kervel peper 150 g spinazie 1. Snij de ui heel fijn en doe hem samen met een eetlepel Solo Vloeibaar in een soeppan. Wacht even tot de fijngesnipp... bekijk recept »
2 l visbouillon 800 g kabeljauw 250 g kikkererwten uit blik olijfolie een handvol amandelen 3 teentjes look 3 tomaten 500 g verse spinazie 2 el verse peterselie peper zout1. Ontvel en ontpit de tomaten. Hak het vruchtvlees grof. Roerbak de a... bekijk recept »
40 g sjalotten 1.5 eetlepel Solo Vloeibaar 1 eetlepel gedroogde marjolein 1 blokje Knorr Bouillon Finesse Groenten 25 g peterselie light room wat brood voor de crôutons 150 g spinazie met room 1 eetlepel gedroogde kervel 200 ml water1. Gaa... bekijk recept »
250 gr spliterwten 2 st prei 2 st uien 4 st boulionblokjes 500 gr spinazie 1. kook water met bb en erwten 40 min voeg prei uien en spinazie toe 20 min koken peper en zout naar smaak smakelijk bekijk recept »
1 brik Knorr Groene Groenten Soep 100 g gerookte zalm 1. Verwarm de soep al roerend volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de gerookte zalm in reepjes.2. Verdeel de gerookte zalm over de 2 soepkommen en schenk de soep erbij. bekijk recept »
3 parelhoenen Solo 3 durondeau peren 1 dl cognac 2 dl light room een beetje suiker Provençaalse kruiden 4 dl bruine gevogeltefond 450 g gehakte spinazie muskaatnoot 6 jonge aardappelen Bertolli extra vergine1. Kruid de parelhoenen, bak ze en ver... bekijk recept »