1000 recepten met spinazie
1 el olie 1 teentje geperste knoflook 1 rode paprika (in kleine stukjes) 300 gr gekruid gehakt roomspinazie (diepvries) 4 grote wraps (of 6 kleine wraps) geraspte kaas (zoveel je zelf wenst) 1 ui (als extraatje) 1. - Verhit olie in pan en fruit de... bekijk recept »
500 gr rundergehakt 2 uien gesnipperd 1 pakje Boursin 8 Boursinroomkaas met knoflook n fijne kruid 80 gram 2 el Provencaalse kruiden 200 gr pittige geraspte kaas 800 gr aardappelpuree 450 gr diepvries gehakte bladspinazie1. Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »
4 el rozijnen 400 g witte rijst bouillonpoeder 2 middelgrote uien 500 g verse spinazie 1 el bruine suiker 5 el tomatenketchup 4 el Solo Vloeibaar cayennepeper paprikapoeder kaneelpoeder 4 kleine, dunne varkenskoteletjes1. Verwarm de gril voor... bekijk recept »
450 gr diepvries bladspinazie 2 el olijfole 1 grote ui gesnipperd 2 teen knoflook geperst 400 gr runder gehakt 250 gr cherry tomaatjes gehalveerd 700 gr aardappelschijfjes( koel vers ) 125 gr ( buffel) mozzarella in plakjes 1 tl oregano 1 ovensc... bekijk recept »
800 g zeebaarsfilets zout 50 g gerookt spek in plakjes gesneden 4 eetlepels Solo Solo Frituurvet laurierpoeder 2 eetlepels azijn 4 aardappelen 1 grote ui 2 teentjes look peper 1 kg spinazie 1. Schil de aardappelen en snij ze in zeer fijne pl... bekijk recept »
400 g Alaska Pollakfilets 350 g spinazie 2 eetlepels Solo Vloeibaar 0.5 fles witte wijn 7 dl light room Zout pluksels koriander 3 stoofprei 4 teentjes look 3 uien peper 1 scheutje Bertolli extra Vergine1. Stoof de uien in de helft van de Solo,... bekijk recept »
500 g grietbotfilet 120 g zeekraal 350 g spinazie met room 50 g sjalotten 1 ui 1 dl witte wijn 1 koffielepel tomatenpuree 1 mespuntje suiker of ketchup laurier 1 scheutje light room 100 g Solo 2 velletjes brique-deeg Maanzaad 1 tomaat tijm 0.5... bekijk recept »
600 g suprême van hoki Solo Vloeibaar Provençaalse kruiden 100 g verse bladerdeeg 300 g bladspinazie met room 1 flesje light room 2 eetlepels gehakte peterselie 150 g champignons dijonmosterd 50 g gemalen kaas 1 bolletjes mozzarella Solo frituu... bekijk recept »
800 g pangasiusfilets 1 bloem Solo peper en zout 2 uien 1 kg verse spinazie 1 dl light room 1. Kruid de bloem met peper en zout en haal er de vis door.2. Snipper de uien stoof in een beetje Solo aan . 3. Voeg er de spinazie bij en laat op heet v... bekijk recept »
100 ml droge witte wijn 1 citroen Zout 0.5 theelepel Provençaalse kruiden 1 eetlepel Solo Vloeibaar 200 g bladspinazie met room peper 100 g rijst 300 g grote garnalen 1 teentje knoflook 2 eetlepels light room 1. Kook de rijst in voldoende water... bekijk recept »