1000 recepten met spinazie
2 eetlepels gehakte peterselie zout en peper 250 g wortelen 2.5 dl gevogeltebouillon 150 g Solo 300 g bladspinazie met room 0.5 knolselder 400 g tongscharfilets 20 g mosterd 4 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels broodkruim1. Schil en snijd de ... bekijk recept »
1 dl geconcentreerde kippenbouillon Solo 1 eetlepel mosterd 1 teentje knoflook 400 g spinazie in room 600 g kabeljauwfilet 4 eetlepels kwark 1. De kabeljauw kort bakken in Solo en verder in een warme oven garen. 2. Stoof de spinazie in Solo. 3. S... bekijk recept »
3 eetlepels Solo Vloeibaar 500 g pasta 1 ui 1 teentje look 450 g bladspinazie 5 eetlepels rozijnen 4 eetlepels pijnboompitten 600 g zalmfilet vijfkruidenpeper1. Kook de spinazie gaar. Giet af en laat goed uitlekken. 2. Pel de ui en snipper hem... bekijk recept »
1 bladerdeeg taartbodem Solo vloeibaar 2 dl Solo delifne 2 eetlepels tomatenpuree peper en zout cayennepeper 500 g bladspinazie 2 sjalotten bieslook 16 scampi 1 muskaatnoot 1. Warm de oven voor op 180°.2. Steek 12 rondjes uit het bladerdeeg v... bekijk recept »
0.5 pakje koriander 8 eetlepels Solo Vloeibaar 0.5 eetlepels 5 kruidenmélange 32 gepelde garnalen 400 g spinazie 2 gekonfijte citroenen 4 zongedroogde tomaten 1. Mix de tomaten met de citroenen en de helft van de koriander. 2. Bak de garnalen in... bekijk recept »
dille (enkele takjes) 300 g spinazie 400 g zalmfilet (ontdaan van vel en graten) 40 g Solo Bakken en Braden 2 blokjes Knorr Finesse Vis 1 ui (fijngesneden) 1 dl zure room 1 l water1. Spoel de spinazie grondig en leg opzij. Stoof het uitje glaz... bekijk recept »
600 g visfilet 2 dl witte wijn Solo 4 stukken bakpapier peper en zout 1 citroen 500 g bladspinazie uitgelekt grof gehakt1. Warm de oven voor op 160°.2. Schik de spinazie op de stukken bakpapier . 3. Leg er de vis bij en een schijfje citroen. 4. K... bekijk recept »
1 ui Solo 1 stoofselder gesneden 1 takje tijm 2 dl droge witte wijn 2 kg mosselen 1 eetlepel kerriepoeder 1 koffielepel honing 2 eetlepels batida de coco 3 dl room 0.5 appel in dobbelsteentjes 1 tomaat, in dobbelsteentjes 500 g jonge spinazi... bekijk recept »
4 verse sint jacobsschelpen 500 gram gewassen jonge bladspinazie 2 sneetjes parmaham 1 dl room 50 gram verse zeekraal1. Open de schelpen en kuis ze grondig. Smijt de bovenste helften weg en bewaar de onderste. Hou ze warm in de oven2. Stoof de spina... bekijk recept »
1 kg spinazie peper en zout 1 dl light room Solo vloeibaar nootmuskaat 600 g grietfilets 4 plakjes bladerdeeg (8 x 12 cm) 1 eierdooier maanzaad1. Snij het bladerdeeg in de vorm van visjes. 2. Doreer ze met eigeel en bestrooi ze met maanzaad. B... bekijk recept »