1000 recepten met spinazie
600 gr verse zalm 600 gr diepvriesspinazie à la crème 1 groentenbouillonblokje 1 uitgeperste citroen 200 ml crème fraiche 2 el grove mosterd 2 el gehakte dille 400 gr voorgekookte lasagnevellen 1 el olijfolie 1 klontje boter,voor het invetten peper &... bekijk recept »
4 zonnevisfilets 12 grote witte champignons 1 kg jonge gewassen spinazie 8 tomaten 1 teentje knoflook 1 sjalot Solo olijfolie 1 afgestreken el kerriepoeder peper van de molen zeezout1. Was de tomaten en hak ze grof. 2. Snipper de sjalot fi jn en stoo... bekijk recept »
4 à 6 filets Pladijsfilets 2 stronken witloof 400 verse verse spinazie 1 1/2 dl witte wijn 1 1/2 dl visfumet 1 gesnipperde sjalot 3 el room 50 gr boter bloem nootmuskaat citroen 1 ontpitte tomaat in reepjes gesneden peper, zout krielaarda... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets Solo Light Vloeibaar 1 doosje trostomaatjes grof zout scheutje olijfolie 1 ciabatta 1 teentje look 2 sjalotten 2 zakken jonge, voorgewassen spinazie nootmuskaat 1. Verwarm de oven voor op 80°C.2. Bak de roodbaarsfilets aan beid... bekijk recept »
400 g risottorijst 1 l visbouillon 200 g gerookte zalm in reepjes 1 sjalotje gesnipperd 200 g ricotta 50 g pijnbommpitjes, geroosterd 600 g spinazie olijfolie 1. Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem. 2. Voeg ... bekijk recept »
500 gr spinazie met room 4 stukken zalm 1 dl room 200 gr zachte geitenkaas 2 eieren 2 eierdooiers 2 tenen knoflook 2 uien of sjalotten 1 vel bladerdeeg een handvol couscous peper zout1. - Laat de spinazie ontdooien en probeer zoveel mogelij... bekijk recept »
800 GR kabeljauwfilet (diepvries Kelvin) 800 GR spinazie in porties (diepvries, Ringis) 800 GR aardappelen 150 GR geraspte gruyère 4,5 eetlepel boter 1/2 liter melk 3 EL bloem nootmuskaat peper en zout 1. voorbereiding2. Schil de aardappelen en ... bekijk recept »
8 zeebaarsfilets met vel, elk 120 gr 1 venkelknol 3 sinaasappels 3 el olijfolie 250 gr spinazie peper&zout (pezo)1. Spoel de vis onder stromend water en dep droog.2. Kuis de venkelknol en snij in de lengte in julienne (reepjes).3. Pers 1 sinaasap... bekijk recept »
200 gr gerookte zalm 200 gr verse geitenkaas type Chavroux 150 gr spinazie vers of diepvries 4 eieren 1 dl room peper en zout 1 teentje look 1 rol bladerdeeg 1. Stoof de spinazie samen met het lookteenje, laat uitlekken. Snij de zalm in reepjes... bekijk recept »
16 pladijsfilets 200 gr verse spinazie 500 gr bloemige aardappelen melk solo, bakken en braden bloem 80 gr gemalen gruyère solo vloeibaar nootmuskaat peper&zout (pezo)1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water, giet af en laat... bekijk recept »