673 recepten met spruitjes
500 g spruitjes 4 el olie 160 g vegetarische kipstukjes 1 ui gesnipperd 2 teentjes knoflook geperst 1 rode peper zaadjes verwijderd en fijngehakt 0.5 winterpeen in plakjes 0.5 kleine knolselderij geschild en in blokjes 1 groentebouillontablet 2 blaad... bekijk recept »
6 el olijfolie 1 schaal kippen (poten zonder rugstuk (1 kg)) 3 rode uien (in parten) 3 el grove mosterd 1 appel (friszoet (bijv. elstar), schoongeboend) 1 zak spruitjes ((500 g), schoongemaakt) 1 teen knoflook (fi... bekijk recept »
6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 500 g spruitjes 1 ui 250 g kastanjechampignons (bakje) 25 g boter 1 tl gedroogde tijm (potje 15 g) 150 g zuivelspread bieslook light (bakje) 3 eieren1. Verwar... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 600 g spruitjes 100 ml melk 1 el grove mosterd 2 el appelstroop 65 g amandelschaafsel 2 appels, Elstar 1 klontje boter 75 g gedroogde cranberries 2 tl speculaaskruiden 1 ... bekijk recept »
400 g aardappels 500 g spruitjes 2 rode uien 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 2 tl paprikapoeder 2 tl kurkuma 2 tl garam masala 200 ml kokosmelk 200 ml water 200 ml kookroom 400 g ... bekijk recept »
1.2 kg kruimige aardappel 200 ml melk 700 g geschoonde spruitjes 1 el dijonmosterd 50 g boter 300 g gerookte kipreepjes 50 g groentechips (zak à 100 g)1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 mi... bekijk recept »
300 g wienerschnitzel (in reepjes) 2 zakken spruitjes (a 350 g) 50 g boter 2 zakken kleine krieltjes (a 450 g) 5 el sinaasappel- (peperdressing (flesje 150 ml)) 1 zak eikenbladslamelange (zak 200 g)1. Bestrooi het v... bekijk recept »
1 pak notenrijst (275 g) 6 eieren 1 1/2 zak spruitjes ((a 500 g), gehalveerd) 2 el boter 1 ui (in partjes) 1 rode paprika (fijngesneden) 1 zakje Indiase (curry saus (160 g))1. Kook de notenrijst volgens de aanwijz... bekijk recept »
1 ui 1200 g hazenachterbouten zout (versgemalen) peper 60 g boter of margarine 75 g magere spekreepjes 3 eetlepels bloem 2½ dl trappistenbier (Westmalle (dubbel)) 2 eetlepels jenever (slijter) 1 pot gevogeltefond ... bekijk recept »
1 pak aardappel roerbak idee Provencaals (50 g) 1 grote winterpeen 2 eetlepels olijfolie 1 schaal rundergehakt (ca. 300 g) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 zak spruitjes (500 g) 4 eetlepels zilveruitjes (zoetzuur)Roerbakmix (uit pak) met 100 ml ... bekijk recept »