663 recepten met tauge
5 el. olie175 gram panklare soepgroenten2 tl. currypastapot75 gram tauge100 gram beenhamin reepjes75 gram belegen kasgrof geraspt5 vellen fillodeeg (diepvries)ontdooid1 dl. chilisaus2 el. gembersiroop1 el. korianderfijngesneden VErwarm de oven voor o... bekijk recept »
4 vellen fillobladerdeeg 1 worteltje stukje prei van /- 5 cm 1 lepel olie 50 gr tauge (schaaltje a 250 gr) 1 1/2 lepel sambalsaus hot (Conimex) 1 lepel gezouten pinda's 1 eiwit Snijd de wortel in dunne plakjes. Halveer de prei in de lengte en ... bekijk recept »
500 gram miepittig gekruide tahoe of nasivlees2 preienzak wortels4 uien3 teentjes knoflook100 gram tauge1 tl koriander1 tl gemalen gemberwortel2 tl kerriezout2 tl sambal3 tl tijm1 el gemalen kruidnagelenpakje gezeefde tomaten5 el ketjap manis2 tl kan... bekijk recept »
Voor de bouilon: kip, bouilonblokjes, sereh (vers), daon salam (laurier), laos, peperkorrels, ui, selderij. Overige ingredienten: rijst, gebakken uitjes, mihoen (rijst vermicelli), prei, gebakken aardappeltjes (kentang), tauge, peterselie, sambal. Tr... bekijk recept »
500 gram Tjauw-Min Mie 5 eetlepels Faja Lobi Bami (roerbakmix) 4 theelepels Exotimex Knoflook 1 Madam Jeanette peper Faja Lobi Losie Foroe (marinade) Faja Lobi Moksie Metie (marinade) Faja Lobi Kip in Masala (marinade) 2 stengels prei 1 stuk ... bekijk recept »
1 varkenshaas van 250 g, ? rode peper, 100 g peultjes, 50 g tauge, 2 dl kokosmelk, 2 tl rode currypasta [pottoko], 1 el limoensap, 1 el vissaus [flestoko], 2 el fijngehakte munt. Voorbereiding Snijd de varkenshaas in dunne plakjes en leg ze in een sc... bekijk recept »
100 g spitskool100 g sperziebonene of kousenbandklein stukje Spaanse rode peper1 uitje2 teentjes knoflookzout100 g tauge2 eetlepels slaolie3 eetlepels pindakaas (Surinaamse of met stukjes noot)1 1/2 dl melk1 eetlepel citroensap2 eetlepels ketjap mani... bekijk recept »
750 gram chinese vermicelli 3 kippebouten 250 gram varkensfricandeau 6 theelepels gemalen knoflook 100 gram fijne tauge ? bos kaisoi 1 ui 2 fa tsjongs (chinese worstjes) 2 eetlepels fijngesneden sjalotjes 2 eetlepels cognac 1 afgestreken theelepel sp... bekijk recept »
1 pakje diepvriesbladerdeeg (10 lapjes van 10 x 10 cm) voor de vulling: 250 g shoarmavlees 50 g tauge 2 lente/bosuitjes 2 eieren 2 eetl. zonnebloemolie Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak het shoarmavlees een minuut of vijf. Schep het v... bekijk recept »
3 gedroogde Chinese champignons 350 gr half ? om ? half gehakt 3 eetlepels zonnebloemolie 3 ? 4 teentjes knoflook 2 sjalotten 2 lente ? uien 150 gr geraspte winterwortel 100 gr bamboescheuten in reepjes 5 eetlepels vissaus (Nam Plaa) 1 eetlepel oeste... bekijk recept »