Recepten met tauge

663 recepten met tauge

Taugé

Taugé Taugé is een uitgekiemde sojaboon, is bleekgeel tot roodbruin, tegenwoordig zijn er vele soorten kiemgroenten, deze worden veel gebruikt als decoratie bij gerechten en zijn allen eetbaar. Echter snel aan bederf onderhevig, dus vers eten. Taugé is rijk aan plantaardig eiwit en combineert goed met vele groenten. Taugé goed wassen en laten uitlekken + lees meer

Knapperige Thaise Mihoen (Mee Krob)

250 gr mihoen arachideolievoor het frituren 3 eierengeklopt 100-125 gr fijne suiker 6 eetlepels rijstazijn 4 eetlepels lichte sojasaus 4 eetlepels Thaise vissaus 100 ml kruidige bouillonzoals bouillon van tam yam-bouillonblokken 1 eetlepel milde pa... bekijk recept »

Vietnamese Groenterolletjes

100 gram ongezouten pinda's 1 spaanse rode peper 1 eetlepel olie 2 knoflook tenen 1 blikje tomaten puree 1.5 deciliter kippenbouillon 1 theelepel suiker 1 eetlepel pindakaas 5 eetlepels hoisinsaus 50 gram mihoen 1 winterwortel 4 slabladeren 50 gram v... bekijk recept »

Kippensoep Met Eiermie

2 Kippenbouten (ongeveer 200-250 gram) 1 stuk verse Gemberwortel2 cm lang 1 eetlepel plantaardige olie 1 grote uiin dunne ringen 1 teentje knoflookin dunne plakjes 2 porties eiermie(ongeveer 120 gr) 4-5 min gekookt en uitgelekt 85 gr. Taugegewassen e... bekijk recept »

Rundvlees-miesoep Met Pindasaus

300 gr soepvlees(rund) of schenkelaan een stukje1 kg mergpijpjes(rund)2,5 L. watereen stukje gemberwortel van 5 cmgeplet1 middelgrote uigesnipperd2 hele steranijseen stukje kassie of een kaneelstokje van 8 cm2 tl zout85 ml pinda- of satesau60 ml koko... bekijk recept »

Pikante Miesoep Met Garnalen.

Ha mee. Voorgerecht voor 4 personen. 1 kleine komkommer, 1 el arachideolie of plantaardige olie, 1 grote ui gesnipperd, 2 grote teentjes knoflook fijngehakt, 3 tl verse gember gekneusd, ?-2 tl rode chilipepers fijngesneden of sambal oelek, 1 el gezou... bekijk recept »

Bami Goreng

500 gr Mie (liefst geimporteerde), 200 gr kippevlees (bv. kipfilet), 100 gr ham, 100 gr gepelde garnalen, olie, 1 gesnipperde prei, 200 gr soepgroente, 100 gr tauge, 3 eetlepels gesnipperde ui, 3 teentjes knoflook, 1 a 2 eetlepels ketjap, 1 eetlepel ... bekijk recept »

Lamsvlees Met Zwarte Bonen-saus

500 gram lamsvlees in dunne reepjes 3 teentjesfijngehakte knoflook 2 el sesamolie 2 el hoisin saus 1 el suiker 1 el lichte sojasaus 2 el Chinese kookwijn of sake 6 el arachide-olie 2 kleine uitjesgesnipperd 4 lente-uitjesin stukken van 2 cm lang 1 el... bekijk recept »

Sinterklaasrecept Kofka Curry

350 gr. rundergehakt1 ei2 el. paneermeel2 tl. gemberpoeder2 el. ketoembar1 ui1 teentje knoflook1 tl. sambal3 el. kerriepoeder1 tl. kaneel1 blikje tomatenpuree400 gr. tomaten1 groene paprika2 tl. bruine suikerp zevt. wat tauge. Gehakt mengel met 1 el.... bekijk recept »

Mie En Rundvlees In Cocossaus

250 gr biefstuk of rosbiefaan een stuk 500 ml water 1 tl zout 1 tl versgemalen zwarte peper 1 stengel Chinese selderij met blad 400 gr verse mie 170 gr tauge 40 gr knapperig gebakken sjalotjester garnering 5 gr. fijngehakte Chinese-selderijblaadjes 1... bekijk recept »

Cahn Chua Tom

1 tl ssate-chili olie(recept onder sauzen) 300 gr pandanrijst 375gr middelgrote garnalengepeld en van darm ontdaande schillen bewaren 3 stengels serehde groen uiteinden af- gesneden en achtergehoudende witte onderkanten platgeslagen en in stukken ... bekijk recept »

Pagina 46 van 67