1000 recepten met venkel
1 ui2 teentjes knoflook1 knolletje venkel1 paprika2 el olie300 gr visfilet (poonzeeduivelkabeljauw) 5 dl visbouillon (van een tablet) 1 dl droge witte wijn1/2 blik gepelde tomaten1 tl provencaalse kruidenpeperzout1 el fijngehakte peterselie. Snipper ... bekijk recept »
-250 g Roodbaarsfilet -250 g Zeewolffilet -250 g Wijtingfilet -250 g rode Poonfilet -250 g Zeebarbeelfilet -1 Langoest van 500 g (of kreeft) -2 uien -3 tomaten -3 knoflookteentjes -1 venkel -een stukje gedroogde sinaasappelschil -½ bosje peters... bekijk recept »
150 g zeeduivel150 g kabeljauw150 g roodbaars500 gr rode poon100 g wijting12 scampi2 uien3 teentjes look3 tomaten1 takje tijm1 laurier1 venkel2 el peterselie3 L visfumet1 stukje sinaasappelschil1 doosje saffraan10 cl olijfoliepeperzout3 teentjes look... bekijk recept »
150 gr verse zalm zonder graat 1 middelgrote uigesnipperd 1/2 venkelknolin stukjes gesneden 1 klein blikje zoete maisuitgelekt 100 gr diepvrieserwtjes 3 dl bouillon 1/2 glas witte wijn 1/2 glas water 1/2 theel oestersaus vers gemalen peper en zout 10... bekijk recept »
4 Kippe poten Zout,peper 100g boter 2 eetl.cognac 1 dl olijfolie 2 rode uien 2 tenen knoflook 1 venkel 1 prei 1 courgette 1 rode paprika 2 dl rode wijn 1 eetlbasilicum 1 takje tijm. Bestrooi de kippepoten met peper en zout. Verhit de boter in de oven... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 1 grote venkelknolin reepjes 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie 400 gram risottorijst 1 pot visfond 2,5 dl droge witte wijn 1 glas Ouzo royaal vers gehakte peterselie peper en zout vloeibare margarine vers geraspte Pecorin... bekijk recept »