1000 recepten met venkel
600 g kipfilet 1-2 l kippenbouillon (tablet) 2-3 venkelknollenin dunne reepjes 200 g fetaverkruimeld 1-2 el fijngesneden verse koriander 1-2 el fijngesneden verse munt 1-2 (rijst) azijn 4-5 el notenolie zoutwitte peper frituurolie dunne tra... bekijk recept »
225gr droge groene bonen,een nacht geweekt en uitgelekt-225gr penne of een andere korte pastasoort-6 el olijfolie-8,5 dl groentebouillon-2 grote uien,in ringen-2 teentjes knoflook,fijngehakt-2 laurierblaadjes-1 tl gedroogde oregano-1 tl droge tijm-5 ... bekijk recept »
2 kg panklare mosselen 2 venkelknollen 1 groene paprika 1 ui 2 eetlepels olijfolie 1 blik tomaatblokjes (400 gr) 300 gr tuinerwtjes (diepvries) zoutpeper 15 gr verse koriander 12 groene olijven Spoel de mosselen onder koud water af en gooi kapotte en... bekijk recept »
700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »
700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »
1 kg mosselen, 400 g diverse visfilets, 50 g ui, 50 g prei, 50 g wortel, 50 g groene selderij, 50 g venkel, 100 g aardappelen in blokjes, 2 dl witte wijn, 5 dl visbouillon, 25 g roux(dit is een mengeling van 1 deel gesmolten boter en 1 deel bloem), 3... bekijk recept »
400 gram vastkokende aardappelen 1 venkelknol 1 eetlepel zilveruitjes 1 blikje tonijn naturel 1 eetlepel kappertjes 2 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel paprikapoeder peper zout 2 eieren 2 eetlepels creme fraiche 75 gram geraspte kaas. Snijd de aar... bekijk recept »
1 pak tomaten cremesoep - 1 deciliter witte droge wijn - 1 venkelknol - 0,5 winterwortel - 400 gram kabeljauwfilet - 100 gram crabsticks - 100 gram Noorse garnalen - 2 theelepels gedroogde rozemarijn - 150 gram roomkaas met kruiden - zwarte peper & z... bekijk recept »
2 kreeften (diepvries) van elk ? 400g. voor de kruidenolie: 1 dl olijfolie 1 teentje knoflook kruiden: 1 koffielepel basilicum 1/2 koffielepel komijn 5 korianderbolletjes ? 30 safraandraadjes peper en zout. Voor de saus: 1/2 tomaat (ontpit) 1/... bekijk recept »
350 g hacheevlees1 el maiskiemolie3 el fijngesneden rode ui1 stengelcitroengras 1 tl fijngesneden verse gember2 knoflookteentjesfijngesneden2 rijpe tomatenzonder vel in blokjes50 ml medium sherry100 ml kippenbouillon8 plakjes roomboter bladerdeegontd... bekijk recept »