Recepten met cayennepeper

1000 recepten met cayennepeper

Cayennepeper

Cayennepeper Cayennepeper is gemalen gedroogde Spaanse peper die in de keuken gebruikt wordt als specerij. De smaak is pittig, in sommige gevallen zelfs zeer heet, dus let op met je hoeveelheden.

Chileense Zeepaling Soep

-750 g panklare zeepaling in moten van 5 cm -sap 1 citroen -3 uien (fijn gehakt) 3 knoflooktenen (pers) -zout -4 tomaten (ontveldontpit)en in blokjes -4 eetlepels olie -1 1/4 l hete visbouillon -1/4 l witte wijn -zwarte peper -1 rode en 1 groene papr... bekijk recept »

Marokkanse Kip

150 g gedroogde pruimen 1 braadkip zout peper 1/2 theelepel kerrie 2 uien teentje)s knoflook 4 eetlepels olijfolie 1/2 liter kippenbouillon enkele draadjes saffraan klein kaneelstokje cayennepeper 4 eetlepels honing handje zwarte olijven... bekijk recept »

OJJA

200 gr gehakt 4 eieren 1/2 kopje olijfolie 2 theel tomatenpuree 1 theel harissa 5 teentjes knoflook 5 pepers 1/2 theel zwarte komijn & theel komijn 1/2 theel cayennepeper 1 bosje verse mint, zout en peper De rest van de olie verhitten en tomatenpuree... bekijk recept »

Samak Harra Pikant Gekruide Vis

3 teentje knoflook, 1 citroen, 125 gr walnoten, 3 eetlepels olijfolie + olie om in te vetten, ? theelepel kaneelpoeder, mespunt cayennepeper, zout4 eetlepels fijngehakt korianderblad, 400-500 gr kabeljauwfilet li>Verwarm de oven voor tot 175 ?C. Pel ... bekijk recept »

Marokaanse Gehaktballen.

250 gr. Lamsgehakt 250 gr. Aardappelen,gekookt en gepureerd 2 Eierengeklopt 30 gr. Peterselie gehakt 2 Uienfijngehakt 1/4 thl Versgemalen zwarte peper 1/2 etl Cayennepeper Zout 4 etl Bloem 2 dl. Olijfolie Meng het vlees, de aardappelen,eieren,peterse... bekijk recept »

Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer Rundertong In Rode Saus

1 kg rundertong 100 g boter 4 teentjes knoflook 1 theelepel gemalen koriander 1 theelepel komijn 1 theelepel mild paprikapoeder 1/2 theelepel cayennepeper 2 eetlepels azijn zout. De tong in zeer heet, maar niet kokend water een kwartier pocheren. Eru... bekijk recept »

Vistajine

800gr visfilet ( kabeljauw ),zout,2thl gemalen komjncayennepeper4el olijfolie5 el fijngesneden peterselie3 teentjes knoflook4 tomaten ontveld en in plakjes,1 citroen in plakjesOven voorverwarmen op 200 graden Visfilets met zout,1tl komijn,cayennepepe... bekijk recept »

Vistagine Met Tomaat En Bleekselderij

600 gram roodbaarsfilet1,5 eetlepel citroensap1/2 theelepel gemalen komijn1/2 eetlepel milde paprikapoedermespuntje cayennepeper2 teentjes knoflookpeperzout2 eetlepels olijfolie2 eetlepels korianderblad1 kleine struik verse bleekselderij400 gram toma... bekijk recept »

Ansjovis Koekjes

100 gram bloem,snufje zout 1 theelepel mosterdpoeder 1 mespuntje cayennepeper,60 gram koude boter 3eetlepels water,2eetlepels gesmolten boter 3 kleine blikjes ansjovisfilets 30 gram geraspte belegen kaas Snij de koude boter in blokjes en vermeng de... bekijk recept »

Gestoomde Wijting Met Blanke Botersaus Van Jenever

600 g wijtingfilet 8 stronkjes witlof 250 g boter (roomboter) 2 dl wijn (wit/droog) 10 cl jenever 3 sjalotten 1 dl room 5 g suiker peper zout nootmuskaat cayennepeper Het witlof fijnsnijden en lichtjes aanbakken in een beetje boter. Bestrooien met de... bekijk recept »

Pagina 52 van 100