1000 recepten met cayennepeper
6 bloemtortilla's 1 fijngesneden ui Ongeveer 350 gr rundergehakt pot salsa heet blikje gebakken bonen cayennepeperkaneelcacaozout Ongeveer 50 tot 100 gram geraspte kaas. Klein beetje bakprodukt(ikzelf gebruik meestal olijfbraad of olijfolie) Gesnippe... bekijk recept »
250 gr. rundergehakt 1/2 rode ui 1/2 krop ijsbergsla 1 blik witte bonen in tomatensaus (440 gr.) 1 teentje knoflook 1/4 rode paprika chilisaus (fles) cayennepeper of chilipoeder 1 pak tortillas 150 gr. geraspte kaas Grill voorverwarmen op ho... bekijk recept »
1 grote pot HAK Bruine bonen 1 klein potje Bonduelle mais 1 pakje Honig mix voor Chili con Carne 1 rode paprika half pond rundergehakt Grote ui Chilipoeder Knoflookpoeder Cayennepeper Tabasco Olijfolie Doe de bruine bonen uit de pot in de pan en zet ... bekijk recept »
- 2 grote uien - 3 tenen knoflook - 1 Spaans pepertje - 2 paprika's (kleur maakt niet uit) - 4 grote tomaten - blik tomatenpurree aangelengd met 150 ml water - cayennepeper - paprikapoeder - chilipoeder - koriander - komijn - EL citroensap - zout -... bekijk recept »
500 gr. magere runderlappen75 gr. boter1 uiteentje knoflookzoutpeper1 rode paprika1 groene paprika1 blik maiskorrels400 gr. doperwtjes (diepvries)4 tomatenmespunt cayennepeperpeterselieca. 100 gr. geraspte kaas Snijd het vlees in dobbelstenen. Verhit... bekijk recept »
1 kg rijpe tomaten4 el waterpeper en zoutzoetstof naar smaakbeetje citroensapWorcestershiresaus naar smaakGANERING:sla- of muntblaadjes Hulpmiddelen Ijslaatjes Hulpmiddelen - Ijslaatjes Bereidingswijze Hak de tomaten klein,doe ze in een pan met het ... bekijk recept »
Ca. 125 gr. grote garnalen (gekookt en gepeld)1 el. olijfolie1 flinke teen knoflook (gesnipperd)zoutpepersnuf cayennepeperpaar druppels citroensapca. 20 gr. rucola3 zongedroogde tomaten op olie1 el kappertjes. Hulpmiddelen Koekenpan Hulpmiddelen - K... bekijk recept »
1.175 gram macaroni1 ui gesnipperd250 gram ontvelde en in plakken gesneden tomaten60 gram parmezaanse kaasuitgebakken ontbijtspek en peterselie voor garnering. 2.Ham-en-kaasaus: 2 eieren1 tl franse mosterd2 1/2 dl melk30 gram boter60 gram fijngesnede... bekijk recept »
1 varkenshaasje2 el olie1 ui1 teentje knoflook1,5 dl tomatensap (pak)sap van 1 uitgeperste sinaasappel1 bekertje creme fraiche1 tl mosterdcayennepeper25 gr. boter In pan de olie verhitten. Hierin de in ringen gesneden ui ca. 5 min. zachtjes bakken. D... bekijk recept »
[img_plain 4 x 100g kabeljauwfilet (van iglo).1 pakje bladspinazie 450g van iglo. 4 plakjes spek.VOOR DE SAUS:400g boter.1l witte wijn.Wijnazijn.100g sjalotten.Tijm. Laurier. Peper en zout.Cayennepeper.1 liter room.Versgemalen zwarte peper. Laat de w... bekijk recept »