1000 recepten met cayennepeper
Voor 2 personen: 250gr paardenbiefstuk Gemberpoeder Cayennepeper Voor de Piccalilly: 50 gr ajuin 70 gr perzik (buiten seizoen kan ook uit blik gebruikt worden, maar enkel op sap) 1/2 koffielepel olijfolie 1/2 koffielepel gemberpoeder Cayennepeper 10 ... bekijk recept »
1 uitgelekt blik kikkererwten (400 gr 2 teentjes knoflook 4 etl pijnboompitten 2 etl citroensap 5 etl olijfolie zoutcayennepeper Hulpmiddelen Staafmixer Hulpmiddelen - Staafmixer Bereidingswijze Pureer de kikkererwten met de teentjes knoflookde pijn... bekijk recept »
600 gram gehakt 1 ui 1 ei 3 el bloem 1/4 theelepel cayennepeper 1/4 theelepel paprikapoeder zout en zwarte peper 2 el olijfolie voor de saus 1 el olijfolie een groene en rode paprika 2 teentjes knoflook 2 stengels bleekselderij 400 gram gepelde tomat... bekijk recept »
1 kilo runderlappen 1 pond uien 1 liter bouillon 1 eetlepel paprikapoeder 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel tijm 3 laurierblaadjes 3 gedroogde pepertjes 3 kleine blikjes tomatenpuree ma?zena Bereidingswijze Het vlees in stukjes snijden en... bekijk recept »
1 Blik kekererwten,2st.Citroenen,2 Tenen Knoflook,2 el.Olijfolie,1 Kopje Tahini(sesampasta),Nogmaals 3 el.Olijfolie,2 el.Peterselie (Liefst vers),en dan naar smaak peper ,zout en caynne peper Hulpmiddelen Keukenmachine,zeef Hulpmiddelen - Keukenmach... bekijk recept »
-4 plakken wildpate (klaar gekocht) SAUS: -2 el sinaasappelmarmelade -2 el bessenjam -1 th lepel mosterd -1 borrelglas rode port -2 el citroensap -1 mespunt cayennepeper Bereidingswijze meng sinaasappelmarmeladebessenjammosterd,portcitroensap en caye... bekijk recept »
100 gr eierboter (zie recept) 1 el geraspte parmezaanse kaas Cayennepeper Roer de boter zacht Meng met de kaas en cayennepeper naar smaak Geschikt voor o.a. toast en sandwiches bekijk recept »
1 kg grijze garnalen (pellen)500 g gemengde zeevruchten ((koelafdeling of diepvries))250 g grijze garnalen (gepeld)8 reuzengarnaal (gekookt en ongepeld( of langoustines))1 wortel (in blokjes)1 takje groene selder (in boogjes)1 blikje vloeibare tomate... bekijk recept »
1.2 l visbouillon1 kg visfilet (vastkokend: zeeduivel, rode poon, zonnevis,...)500 g grote garnalen (diepzee)400 g tomatenblokjes (blik)4 el tomatenpuree1 onbehandelde citroen (schil van)375 ml droge, witte wijn1 dopje saffraan1 venkel2 preiwitten0.5... bekijk recept »
600 g kippengehakt4 broodjes (voor hamburger)1 ei3 bolletjes mozzarella2 el room2 avocado'shandvol rucola1 citroen (sap van)1 bosje bieslookolijfoliecayennepeperpeperzout1. Snij 2 bolletjes mozzarella in plakjes, het derde in blokjes. Spoel en droog ... bekijk recept »