1000 recepten met dille
1 ei 1 voorgebakken broodje zout,peper olijf olie verse knoflook dille kaas (pittig) Snij het broodje door midden (Dwars), en leg daar in een plakje kaas, doe ook een plakje op de deksel van het broodje.Bak broodje (voorgebakken brood) ,een bolletje ... bekijk recept »
Voorgerecht voor 4-6 personen. 1 blikje tonijn, 100 gram gekookte mosselen )of zure mosselen uit een potje), Melk, 4 handsinaasappels, 2 eetlepels fijngehakte dille (of bieslook). Bereiden. Verdeel de sinaasappelmaantjes over de borden. Verdeel de st... bekijk recept »
[img_plain 6 sneetjes casinobrood,6 theelp.boter,2-3 voorjaarsuien,300 gr gerookte zalm,1 citroen,half bosje dille. Steek 6 grote rondjes uit het brood,beboter ze.Blancheer de groene bladen van de ui .Leg op elk rondje brood een ui. draai de zalm doo... bekijk recept »
300 g gekookte bietjes1 stengel bleekselderij1 grote teen knoflook15 g gedroogde paddestoelen1 liter vlees- of kruidenbouillon100 g bloem1 eidooierzout1 ui125 g kastanjechampignons1 eetlepel boter1 eetelepel paneermeel2 eetlepels fijngeknipte dillepe... bekijk recept »
300 gr vis (kabeljauwtarbot o.i.d.) 2 (vis)bouillonblokjes 2 laurierblaadjes halve venkelknol1 ui halve winterwortel 2 takjes peterselie peper 1 eetl (verse) dille Van een liter water en de visbouillonblokjes bouillon maken. De laurier, de in stukjes... bekijk recept »
Kleine komkommer.1 ltr.vis bouillon ( tablet) 200gr.krab of kreeft (blik).Dille uit de diepvries,sjalotje,teentje knoflook.2el.boter 1el.bloem,1tl.citroensap,1mespuntje cayennepeper.Zout en peper.2el.room cuisine. In 2el.boter ui en knoflook even smo... bekijk recept »
[img_plain 4 tongrolletjes.2 stukken zalmfilet.12 tot 15 spinaziebladeren.1 blik kreeftensoep.Visfumet.4 scampi.Room.Peper en zout.Bloem.Boter.Verse dille.Nootmuskaat.1 soepprei.8 aardappelen. Snij de zalmfilets in twee gelijke, flinke stukken.Bepoed... bekijk recept »
1/2 komkommerzoutpeper4 takjes dille1/2 l magere yoghurt100 g gepelde garnalen. Aan yoghurt-komkommermengsel garnalen toevoegen, op smaak brengen met zout en peper, overdoen in soepterrine, garneren met achtergehouden komkommerreepjes en dille. bekijk recept »
5 eieren M of L 5 eetl. water of melk zout en peper of eikruiden 2 eetl. olijfolie 300 g gepelde garnalen verse dille Neem de eieren uit het doosje in de koelkast Klop de eieren los met het water en de kruiden Warm de koekenpan even voor Laat... bekijk recept »
750 gr.aardappels]400 gr.gerookte zalm] 2 kleine courgettes]125 ml.visbouillon(blokje) ]4 el.creme fraiche]4 el.dille,fijngehakt]1 el. platte peterselie,fijngehakt]2 el.citroensap] zout en peper] Klop de warme visbouillon,het citroensap en de creme f... bekijk recept »