1000 recepten met oregano
4 dikke entrecotessap van 1 citroengrof zoutversgemalen peper1 eetl. gedroogde oregano1 theel. gedroogde rozemarijn1 eetl. zachte boter2 eetl. olijfolie1/2 glas witte droge wijn1. Verwarm de oven voor op 160°C. Wrijf het vlees rondom in met citro... bekijk recept »
1. Vermeng 4 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel gedroogde oregano, 1 theelepel gedroogde chilipepervlokken of -poeder, 1 theelepel grof zeezout en 1 geplet teentje knoflook. Lekker met kip, rund- en varkensvlees. bekijk recept »
1 kg vastkokende nieuwe aardappelen, ongeschild en gewassen1 theel. grof zeezout1 eetl. gedroogde oreganomespunt chilipepervlokken4 eetl. olijfolie1. Verwarm de oven op 250°C. Snijd de aardappelen in gelijke parten van maximaal 2 cm dik en hussel... bekijk recept »
750 gr middel grote aardappelen 5 el olijfolie 5 el citroensap 3-4 tenen knoflook 1 snuf zout en peper naar smaak 2 tl oregano 100 ml water1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 230 graden. Vervolgens schil je de aardappelen en snijd je de... bekijk recept »
1 rol pizzadeeg uit de koeling 150 ml tomatenpassata verse oregano geraspte mozzarellakaas 2 Roma-tomaten groene olijven peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Steek met een uitsteekring van 8 cm diameter kleine pizza's uit het pizzad... bekijk recept »
2 doosjes minimozzarella (24 stuks in totaal) 100 ml Bertolli Robusto extra vergine olijfolie 2 teentjes knoflook 1 klein gedroogd chilipepertje, verkruimeld 2 eetlepels verse oregano, fijngehakt 1 halve theelepel grof zeezout of zoutvlokken zwar... bekijk recept »
1 kblokje Knorr bouillon FInesse Tuinkruiden 2.5 dl melk 6 eetlepels Maïzena Express voor Witte Sauzen 250 g lamsgehakt 100 g ricotta 4 eetlepels Solo Vloeibaar Zout 4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 2 kleine uien 1 grote aubergine 2 tomaten ... bekijk recept »
4 van 150 gr kalfs of runderbiefstukken 6 el boter 1-2 sap van citroenen 1 1/2 el versgehakte oregano 1 tl gedroogde oregano peper & zout 1 citroen1. Het vlees droogdeppen. De boter smelten. Biefstukken met boter bestrijken, citroensap erover sprenke... bekijk recept »
6 eetlepels Solo Vloeibaar 2 glazen droge witte wijn 1 eetlepel bloem 2 dl melk zout oregano 600 g kabeljauw filet peper 1. Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout. 2. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet e... bekijk recept »
6 eetlepels boter 1 eetlepel bloem peper/zout/oregano/muskaatnoot 2 stukken kabeljauwfilet 2 glazen witte wijn 2 dl melk room citroensap1. Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.2. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar o... bekijk recept »