1000 recepten met peterselie
Voor 4 personen: 20 scampi gemengde sla 4 schijfjes Gandaham 1 mango 2 eetlepels fijngehakte basilicum 1 eetlepel honing 4 eetlepels wittewijnazijn 6 eetlepels Arachideolie 6 eetlepels olijfolie platte peterselie olijfolie balsamicoazijnPel de scampi... bekijk recept »
1/2 ongesneden vloerwit 1 blikje ansjovisfilets 3 tomaten zout, versgemalen peper 2 eetlepels fijngehakte peterselie 3 eetlepels (Spaanse) olijfolie 1 grote teen knoflook 6 zwarte olijven zonder pit, in plakjes- Verwarm een grillpan voor tot gloeiend... bekijk recept »
500gr tongfilets,20gr boter,1/3 glas droge witte wijn,1 sjalot,1 theelepel tijm,2 blaadjes basilicum,1 teentje knoflook,1 takje peterselie fijngehakt,zout en versgemalen peper.- Hak de sjalot,het teentje knoflook,de peterselie en de basilicum fijn. ... bekijk recept »
Zout ? 300 g basmatirijst (pak ` 400 g) ? 2 uien ? 6 zongedroogde tomaten (potje) ? 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) ? 2 takjes peterselie ? 3 eetlepels olijfolie ? 3 eetlepels rode pesto (bakje ` 100 g) ? 2 theelepels Provencaalse kruiden In ... bekijk recept »
Per persoon: Tomaten, gehakt (worstevlees of restjes vlees), melk, broodkruim, ei, uien, look. peterselie, zout en peper, muskaatnoot, boter of olieHet bovengedeelte van de tomaten wegsnijden, legen, van binnen zou- ten en omgekeerd uitlekken. Het vl... bekijk recept »
Voor 4 personen: 6 hard gekookte eieren 150 gr garnalen 150 gr salami 1 rode paprika boter 1/6 l room geraspte kaas peterselie mosterd- de gepelde eieren in plakjes snijden, evenals de ontvelde salami. de paprika wassen drogen, zaad en zaadlijsten ve... bekijk recept »
4-6 slibtongen1 citroenbloem100 g boter3 takjes peterselie3/4 dl droge witte wijn- Spoel de tongen af en dep ze goed droog met keukenpapier. Halveer de citroen, pers een helft uit en snijd de ander in kwarten. Meng op een plat bord 50 g bloem met zou... bekijk recept »
voor 4 personen: 800 g à 1 kg soepvlees zonder been, 200 g gerookt spek, tijm, laurierblaadjes, 2 wortelen, 2 uien, 1 klein flesje blond bier, 20 g suiker, peper en zout, verse peterselie.Snijd het soepvlees in dobbelsteentjes en kruid het met peper... bekijk recept »
400 gr. paardenvlees om te stoven, 1 ajuin, laurier, tijm, peper, zout, 1 kg. verse tomaten gepeld en ontpit. gehakte peterselie, 1 kg. in de schil toebereide aardappelen, 125 ml. vrij vaste niet te zure yoghurt, 1 fles Julius, 50 gr. boterDe boter s... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g mager rundergehakt 2 uien 1 teentje knoflook 1/2 bosje peterselie zout 1 ei mespunt chilipoeder 1 theelepel paprikapoeder 1 eetlepel bruine suiker 1 blikje tomatenpuree 10 g boter of margarine 2 eetlepels kerrie mespunt gemberp... bekijk recept »