1000 recepten met peterselie
150 g kamut 1 rode biet 4 stengels bleekselderij 2 eieren (hardgekookt) 2 appelen 1 ui 50 g walnoten 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 5 dl yoghurt (mager) 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel citroensap zout peperKook de kamut in een uur en een kwart ... bekijk recept »
400 g lengfilets 200 g hondshaaimootjes 200 g wijtingfilets 200 g poonfilets 16 krielaardappelen 1 prei 1 witte selder 3 wortelen 1 kopje fijngehakte peterselie 2,5 dl room peper en zoutBereidingswijze: 1. Schil de krielaardappelen en kook ze gaar i... bekijk recept »
8 kwarteleitjes, 2 takjes peterselie, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel yoghurt, kerrriepoeder, 120 gr. garnalen, zout en peperKook de kwarteleitjes 3 min. in gezouten water hard. Fris ze op. Pel de eitjes en snij ze in tweeën. Pluk 16 kleine toefje... bekijk recept »
2 dl slagroom fijn geknipte peterselie 2 groente bouillonblokjes 600 gram gemengde paddestoelen, bv. champignons, kastanjechampignons 1 liter water peper en zoutMaak de paddestoelen schoon en snijd ze doormidden. Grote paddestoelen kunnen in plakjes ... bekijk recept »
600 gram gemengde paddestoelen bv. champignons, kastanjechampignons, 1 liter water peper en zout 2 DL slagroom fijn geknipte peterselie 2 groente bouillionblokjes[b:3a03e34804]Bereiding[/b:3a03e34804] Maak de paddestoelen schoon en snijd ze doormidd... bekijk recept »
Voor 2 personen: 400 g gefileerde kabeljauw 500 g tomaten 1 bosje peterselie 5 sjalotten 1 teentje knoflook 200 g champignons 1 eetlepel olijfolie peper en zout tijmWas de tomaten en snijd ze in stukken. Was de peterselie en snijd hem klein. Maak de ... bekijk recept »
Nodig voor 1 persoon: 40 g volle deegwaren (bv schelpjes) 30 g rode paprika 30 g groene paprika 100 g maïskorrels 1 snede ontvette hesp 10 g ui 1 eetlepel yoghurtsaus gehakte peterselie.de paprika's schoonmaken en fijnsnijden. De deegwaren gaar koken... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kilo aardappels (kruimig), 1 pot geroosterde paprika's (465 gr) Zout , Peper 1 pakje koksroom (250 ml), 600 gr scholfilet, 15 gr verse peterselie 1 tl paprikapoederAardappels schillen en gaar koken, oven voorverwarmen op 200 graden... bekijk recept »
Voor 2 personen:per persoon 30 Kcal 2 stengels bleekselderij 3 dl (groente)bouillon 1 eetlepel bloem ½ dl melk 4 takjes peterselie nootmuskaatMaak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle reepjes. Kook de selderij 5 minuten in de bouill... bekijk recept »
voor 4 personen: 300 g doradefilets 1 mooie rode paprika 10 ontpitte zwarte olijven 4 koffielepels kappertjes 1 zakje courbouillon (voor een liter) platte peterselie kropsla 1 koffielepel mosterd 2 soeplepels petit suisse sap van een citroe... bekijk recept »