1000 recepten met peterselie
200 gram kalfsgehakt.zout en peper.1 eetlepel fijngesneden peterselie.1/2 eetlepel fijngesneden salie.1 eierdooier.2 eetlepels paneermeel.8 dunne reepjes katenspek. Bereidingswijze Meng het kalfsgehakt met de peterselie,salie,eidooier en paneermeel e... bekijk recept »
500 g aardappelpuree 100 g Cheddargeraspt 1 kleine uigesnipperd 1 el fijngehakte peterselie gemalen peper 1 dl melk 3 eiereneiwit en eidooiers gescheiden 1/4 tl gemalen nootmuskaat 1/4 tl gemalen peper 40 g bloem olieom in te frituren peterselieals g... bekijk recept »
2 dl water1/2 laurierblad4 peperkorrelstijmzout3 takjes peterseliestukje uistukje wortel150 gr kabeljauw50 gr wortel50 gr prei1/2 ui15 gr margarine15 gr bloempeterseliepeperzout. Trek van het water met de kruiden , de gewassen peterselie , ui en wort... bekijk recept »
4 theel. plantaardige olie250 gr. champignons1 sjalotje20 gr. bloem1/2 vleesbouillontablet2 takjes peterselie4 eetl. kappertjes1 eetl. citroensappeper en zout. 1/2 liter water. Hulpmiddelen Anti-aanbakban Hulpmiddelen - Anti-aanbakban Voorbereiding ... bekijk recept »
2 teentjes knoflook - 1 rode ui - 1 groene peper - 1 bosje peterselie - 1 tomaat - 2 dl olijfolie extra vergine - 0,5 dl wijnazijn - scheutje wijn - snufje zout Pel de knoflook en ui en snipper ze. Maak de peper schoon en snijd hem fijn. Hak ... bekijk recept »
1 grote truffel (ca.40 g)200g bloem,zout,peper2 eieren2 el.truffelolie, 50 g boter4 el. balsamico-azijn2 el fijngehakte peterselie. Voorbereiding Snijd 1/4 van de truffel afschil dit stukje en hak het zeer fijn. Maak van de bloem1 tl.zout. de eieren ... bekijk recept »
1 Kilogram mosselen 1 Liter tuinkruidenbouillon 3 teentje knoflook 2 Eetlepel platte peterselie 4 Eetlepel paneermeel 4 Eetlepel olijfolie 1 Snufje zout 1 Snufje versgemalen peper 1 Kilogram zeezout Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200°C. S... bekijk recept »
Aardappels creme fraiche peterselie Boen stevige aardappels onder lopend water af met een borstel. Kook ze net gaar, in hun schil. Snijd ze in grove blokken. Leg nu de aardappelblokken met het vel naar boven op een schaal, leg op elk aardappelblok ... bekijk recept »
3 blaadjes witte gelatine 250 gr roze zalm uit blikuitgelekt 2,5 dl slagroom zoutpeper 1-2 theelepels citroensap 2 eetlepels zeer fijn gesneden kruiden (basilicumdillepeterselie) voor de saus 2 dl creme fraiche 1 eetlepel fijngesneden bieslook 1 eet... bekijk recept »
2 citroenen 1 kilo verse mosselen 1 dl droge witte wijn 1 zakje mosselgroenten (250 gr) 5 eetlepels paneermeel 3 eetlepels fijngehakte peterselie 3 eetlepels fijngehakte Serrano ham olijfolie peper (zee)zout 6 takjes peterselie Schep intussen het pan... bekijk recept »